hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 香港巴士討論 (B2) 九巴 265B 調整班次
開啟左側

[服務調整] 九巴 265B 調整班次

KM8453 發表於 2023-6-5 00:10 來自手機 | 顯示全部樓層

tina 發表於 2023-6-5 00:07
你當我理解能力差又好,講嘢唔好又好啦

其實你想表達啲乜?

佢想表達我好討厭 tina 同 KM8453

好討厭班天北綜援居民

完。

部 AVBWU2 淨係識噴呢啲廢氣 😂
PF2802 發表於 2023-6-5 00:11 | 顯示全部樓層
tina 發表於 2023-6-5 00:07
你當我理解能力差又好,講嘢唔好又好啦

其實你想表達啲乜?

唔明咪由頭睇一次囉

真係咁差嘅話我講多一百次你都唔明㗎啦
TR5774
PF2802 發表於 2023-6-5 00:13 | 顯示全部樓層
KM8453 發表於 2023-6-5 00:10
佢想表達我好討厭 tina 同 KM8453

好討厭班天北綜援居民

唉,又一個唔識字嘅入嚟,啱啦夠人圍爐
我冇表達討厭你哋兩個啊,你哋咁好笑
不過你好笑過佢,我諗冇人反對
TR5774
tina 發表於 2023-6-5 00:16 | 顯示全部樓層

PF2802 發表於 2023-6-5 00:11
唔明咪由頭睇一次囉

真係咁差嘅話我講多一百次你都唔明㗎啦

問你又唔講
你前面又講到9588

一時你又話689搞區域重組
一時又扯到話自己坐265M有位坐(但又唔講詳情喎)
再唔係就讚頌下269M對天北好大貢獻

你講到咁亂,真係好難明啦

265B 22年不變
KM8453 發表於 2023-6-5 00:17 | 顯示全部樓層
Tobychow 發表於 2023-6-4 12:09
支持69m上麗瑤換265m落葵芳
次次由天北返大窩口都上唔到車
希望265m全派12.8同加密班次

除左理順各條路線用車以外
亦對荔景居民出行有好處 ✅
呢點更重要,更有意義

荃葵青山上交通需求常常被忽視
上面有人建議 68M 拉返出去葵涌一帶
譬如上翻葵盛,或者延長上去新區 / 北葵涌
方便居民去新界西北部市中心地帶
我絕對舉手舉腳支持
PF2802 發表於 2023-6-5 00:18 | 顯示全部樓層
tina 發表於 2023-6-5 00:16
問你又唔講
你前面又講到9588

我咪講咗囉,同你針對一句嘢你又拉到九丈遠做乜?

唉怕咗你,你自己由#72重睇,好冇??
由#72開始你啲搞笑嘢已經唔關什麼269M或者重組事㗎喇
TR5774
tina 發表於 2023-6-5 00:19 | 顯示全部樓層

PF2802 發表於 2023-6-5 00:13
唉,又一個唔識字嘅入嚟,啱啦夠人圍爐
我冇表達討厭你哋兩個啊,你哋咁好笑
不過你好笑過佢,我諗冇 ...

天北同天南嘈咁耐仲有咩好笑,嘈到我都悶啦
265B 22年不變
PF2802 發表於 2023-6-5 00:21 | 顯示全部樓層
tina 發表於 2023-6-5 00:19
天北同天南嘈咁耐仲有咩好笑,嘈到我都悶啦

唔關嘈咩事,係佢個人本身好笑,Hahahahaha
TR5774
tina 發表於 2023-6-5 00:22 | 顯示全部樓層
PF2802 發表於 2023-6-5 00:18
我咪講咗囉,同你針對一句嘢你又拉到九丈遠做乜?

唉怕咗你,你自己由#72重睇,好冇??

你一早講咪好,由#30嘈到依家真係冇乜精力睇你咁多個comment
咁返返去啦,其實你係咪應該要一早講明你幾點搭架有位揀嘅265M?
265B 22年不變
tina 發表於 2023-6-5 00:23 | 顯示全部樓層

PF2802 發表於 2023-6-5 00:21
唔關嘈咩事,係佢個人本身好笑,Hahahahaha

想知佢個人有咩咁好笑
265B 22年不變