hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (V) 汽車討論區 私家車,商用車,政府及特種車輛 (V) skyline多問
開啟左側

skyline多問

CZ_6686 發表於 2005-6-29 11:35 | 顯示全部樓層

[ref=284473]307[/ref]  在 2005-6-29 11:32 AM 發表:

富利堡旺都係因為之後平治、寶馬行貨太貴,
多左人同佢地買嘛....

仲記得當年一架S600要成三百萬...真係...

富記果陣仲要標榜係德國製造唔係其他地方制造添..

果陣三球果架應該係600SEL,而家反而見到好多S600,600SL同600SEL等既
大龜BENZ係街行,你話有咩講?
Bridgestone POTENZA RE001 Adrenalin
CZ_6686 發表於 2005-6-29 11:36 | 顯示全部樓層
[ref=284474]6008-JU1220[/ref]  在 2005-6-29 11:33 AM 發表:

318i事件係點?
比寶馬(香港)告?

佢聲稱係係十零萬價位可以買到全新BMW 318i
點知收哂訂之後"走路"
同獅王車行案一模一樣
Bridgestone POTENZA RE001 Adrenalin
307 發表於 2005-6-29 11:38 | 顯示全部樓層
[ref=284477]CZ_6686[/ref]  在 29.6.2005 11:35 發表:
富記果陣仲要標榜係德國製造唔係其他地方制造添..

果陣三球果架應該係600SEL,而家反而見到好多S600,600SL同600SEL等既
大龜BENZ係街行,你話有咩講?

咪就係因為太豪,
d人都唔捨得再錢落去換囉....

講真,香港地用車,
頂盡3000cc乜路都夠跑啦....

整架6L出黎,
油又食得多,
又唔見得佢特別豪,
要豪不如買7系....
只罵不建議=不負責任
CZ_6686 發表於 2005-6-29 11:42 | 顯示全部樓層

所以你明白點解Maybach會多人買過S600L未?
307 發表於 2005-6-29 11:44 | 顯示全部樓層
Maybach都有一點道理,
架車都真係豪到出晒面,
平治不如咪再出S600L算啦....

又唔豪,又唔靚,科技又無...
只罵不建議=不負責任
CZ_6686 發表於 2005-6-29 11:47 | 顯示全部樓層
[ref=284493]307[/ref]  在 2005-6-29 11:44 AM 發表:

Maybach都有一點道理,
架車都真係豪到出晒面,
平治不如咪再出S600L算啦....

又唔豪,又唔靚,科技又無...

咁又唔得,唔係個個都咁得閒去Showroom揀Interior
同去得國欏車嘛,同埋唔係個個豪得起成千萬買架車
咁平治梗係要照顧一D要豪又豪唔哂既人嘛
如果唔係,點會有S350既出現?
307 發表於 2005-6-29 11:49 | 顯示全部樓層

[ref=284495]CZ_6686[/ref]  在 29.6.2005 11:47 發表:
咁又唔得,唔係個個都咁得閒去Showroom揀Interior
同去得國欏車嘛,同埋唔係個個豪得起成千萬買架車
咁平治梗係要照顧一D要豪又豪唔哂既人嘛
如果唔係,點會有S350既出現?

佢架S不如出到500算啦...
講真,當佢話呢架車係頂級的時候,
d人都唔理好醜,照買如儀啦.....
只罵不建議=不負責任
CZ_6686 發表於 2005-6-29 11:52 | 顯示全部樓層
[ref=284498]307[/ref]  在 2005-6-29 11:49 AM 發表:

佢架S不如出到500算啦...
講真,當佢話呢架車係頂級的時候,
d人都唔理好醜,照買如儀啦.....

V12點都比V8靜既...
況且又唔係設計比香港..
叫仁孚唔入咪算囉..呵呵!

香港楂BENZ無咩邊個因為架車質素高,都係因為粒星夠照架姐
307 發表於 2005-6-29 12:07 | 顯示全部樓層
因為粒星買車....哈哈哈哈....

講真,應該係話有幾多架三角星係好車先....
只罵不建議=不負責任
CZ_6686 發表於 2005-6-29 12:16 | 顯示全部樓層

[ref=284516]307[/ref]  在 2005-6-29 12:07 PM 發表:

因為粒星買車....哈哈哈哈....

講真,應該係話有幾多架三角星係好車先....

唔係咩?楂BENZ就代表有錢嘛,咁我都應該買番部柴油300D黎楂
之後周街嗌:我係有錢人呀!!!..咁!

對我黎講真係只有AMG肯改既車先係好既,雖然佢連Smart都改