hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 舊文庫 生活資訊舊文庫 電腦及電子遊戲 有無人打緊Battle Gear 4?
開啟左側

有無人打緊Battle Gear 4?

kevho 發表於 2005-7-24 01:19 | 顯示全部樓層

[ref=312368]DC5[/ref]  在 2005-7-24 12:51 AM 發表:

Battle Gear 4  係邊度有得玩?

港島

中環 GAMEZONE
灣仔 GAMEZONE
銅鑼灣 時代
魚則魚涌 輝煌

九龍

尖沙咀 勝利
油麻地 GAMEZONE
旺角 GAMEZONE
太子 聯合
深水步 長江
深水步 GAMEZONE
長沙灣 活力城
黃埔 GAME STATION
九龍灣 VIRTUAL ZONE
觀塘 金沙
觀塘 康寧道GAMEZONE

新界

荃灣 南豐金星
荃灣 X基地
葵芳 新基地
沙田 新基地
沙田 沙龍
屯門 威水
元朗 X基地
天水圍 活力城
 樓主| CZ_6686 發表於 2005-7-24 01:55 | 顯示全部樓層
[ref=312349]kevho[/ref]  在 2005-7-24 12:36 AM 發表:

係呀,一改野就叫s喇...改條喉又叫...改條拎又叫...
要全改你銀包真係叫苦連天...#:-X

換D有用D既野先囉...

而家我都改左避震機,彈弓,極力子,飛輪同LSD
換埋喉同換左條跑胎
好正!
Bridgestone POTENZA RE001 Adrenalin
kevho 發表於 2005-7-24 02:13 | 顯示全部樓層
我o係度諗出cilo好定copper s好...
35蚊...好貴...
CN9AMT100UP 發表於 2005-7-24 10:50 | 顯示全部樓層

我以前現BG3,用S202落秋名3分10秒內
今集用GDB,落秋名死晒火
又收唔切,又唔夠甩
秋名真係難開左好多

小弟未開匙,要試下邊部車好玩先開
但勸大家唔好開GTR-34及FAIRLADY 350Z VERSON S
比較易推頭
EVOLUTION IX 又唔係太夠用
DC 5 又唔夠快
GDB 開得快會好飄
NSX-R又太大部,開山路唔夠位過車
都唔知開乜車......
FOCUS 好似幾好開,有冇人開過?有乜評價
drift-drift-drift CN9A~~
 樓主| CZ_6686 發表於 2005-7-24 15:08 | 顯示全部樓層
Atenza係一個唔錯既選擇
有得變Mazdaspeed版本

[ Last edited by CZ_6686 on 2005-7-24 at 15:10 ]
Bridgestone POTENZA RE001 Adrenalin
DA9195 發表於 2005-7-24 15:49 | 顯示全部樓層
今集BG同玩電腦差唔多,我今日終於試左架Euro R,架車個感覺幾好,玩左幾舖已經開始掌握到,完全用ETCC,SCC(PC game)走法,係得既(一定要車內視點)
岩岩開左車房得DD BG,有排改#:-/,6蚊實在太貴,等平D玩再玩,依家玩住電腦先
依度唔可以真資料,會俾人插
 樓主| CZ_6686 發表於 2005-7-24 23:09 | 顯示全部樓層

今日走去玩
發覺好多人都楂CL7同DC5
只有部份人同小弟一樣楂AE86
herman15hk 發表於 2005-7-25 00:51 | 顯示全部樓層
CL7,GDB係乜車?
少甜啊唔該
kenny_hou 發表於 2005-7-25 01:04 | 顯示全部樓層
[ref=312405]kevho[/ref]  在 2005-7-24 01:19 AM 發表:

港島

中環 GAMEZONE
灣仔 GAMEZONE
銅鑼灣 時代
魚則魚涌 輝煌

九龍

尖沙咀 勝利
油麻地 GAMEZONE
旺角 GAMEZONE
太子 聯合
深水步 長江
深水步 GAMEZONE
長沙灣 活力城
黃埔 ...

係咪全部$6局呢
只有傻大包先可以同小蛮永遠在一起
yuenchiu6 發表於 2005-7-25 16:16 | 顯示全部樓層

[ref=313624]herman15hk[/ref]  在 2005-7-25 12:51 AM 發表:

CL7,GDB係乜車?

CL7-Honda Accord Euro R ( aka Acura TSX )

GDB-Subaru Imperza WRX-STi