hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (A) Life 生活討論區 其他討論題目 (N) 老鼠樂園「女喪屍」指男客非禮
開啟左側

老鼠樂園「女喪屍」指男客非禮

cn2661_2d32 發表於 2008-11-6 05:05 | 顯示全部樓層

咁又係...好難証明疑犯清楚知道受害人係女人.
鬼屋內有不嚴重碰撞亦係常人會覺得合理的情況.

不過自稱一等良民呢d說話多數都係身有屎的人先會講
知道的facts太少...好難介定邊個岩.等差佬查啦.
AVD1 發表於 2008-11-6 09:13 | 顯示全部樓層
講真就係,
如果真係漆黑一片, (事先表明, 我自己冇去過 香港"老鼠樂園")
而 摸到 都算非禮,
真係不敢想像 ~

夠竟香港人心中想甚麼呢 ?
其實事主有冇諗過其實人地有心定冇意 ?

我覺得而家事主係一開始就認定該名男子係有意
真係有點可悲

PS. 踏入十一月,
又意未新一年就快來臨
工展會, 新年花市 等又就快舉行

咁人煙稠密 o既 地方,
最好就真係小心 D
以免遭到同類事件發生 ~
LJ7006 = MF5119 = AVD1
df9321 發表於 2008-11-6 11:06 | 顯示全部樓層
原帖由 AVD1 於 2008-11-6 09:13 發表
PS. 踏入十一月,
又意未新一年就快來臨
工展會, 新年花市 等又就快舉行

咁人煙稠密 o既 地方,
最好就真係小心 D
以免遭到同類事件發生 ~
所以我搭火車地鐵時一定唔怕醜,會舉高對手...
無聊中......
barking 發表於 2008-11-6 14:04 | 顯示全部樓層

原帖由 AVD1 於 2008-11-6 09:13 發表

夠竟香港人心中想甚麼呢 ?
其實事主有冇諗過其實人地有心定冇意 ?

大部份香港女性就係咁, 身嬌肉貴...揩親下都要生要死
我在大陸搭公車, 人多時男女身體互相角力"鬥碰", 司空見慣
leslie 發表於 2008-11-6 14:35 | 顯示全部樓層
原帖由 df9321 於 2008-11-6 11:06 發表
所以我搭火車地鐵時一定唔怕醜,會舉高對手...

你舉高雙手出生化武器乎?

老老實實, 我去完果個鬼屋, 同海馬公園比, d鬼真係恐怖極有限, 不過化晒妝, 真係唔知邊個係男邊個係女lor...

死啦, 一陣見隻米奇我好開心來個抱抱合照, 容咩易俾人拉去警局? (米奇不一定是男!?)
L. Chan - 我們堅持才有希望!
3ASV196 發表於 2008-11-6 16:06 | 顯示全部樓層
原帖由 leslie 於 2008-11-6 14:35 發表

(米奇不一定是男!?)

題外話, 米奇是女仔扮多

我有frd 做過樂園幫d公仔著衫...話米奇件衫高度有限,
多數都係女仔扮喇...

而樂團同政府簽約時, 有米奇米尼, 當時都係女仔扮....

至於驚唔驚, 真係見仁見智....我見有d人好驚lor....有d人
包括我就完全無野...

3ASV196.KE7270
AVD1 發表於 2008-11-7 14:53 | 顯示全部樓層

原帖由 barking 於 2008-11-6 14:04 發表

大部份香港女性就係咁, 身嬌肉貴...揩親下都要生要死
我在大陸搭公車, 人多時男女身體互相角力"鬥碰", 司空見慣

如果講到大陸, 點可以唔講印度丫 ....

兩地文化與香港唔同, 又好難講 o既,
不過近代香港人比以前 o既 真係變化唔小 ....
LJ7006 = MF5119 = AVD1
ArnoldC 發表於 2008-11-8 00:11 | 顯示全部樓層
原帖由 AVD1 於 2008-11-7 14:53 發表

如果講到大陸, 點可以唔講印度丫 ....

兩地文化與香港唔同, 又好難講 o既,
不過近代香港人比以前 o既 真係變化唔小 ....

聽講南美洲文化都"唔系好著重個人空間"
GR614 發表於 2008-11-8 22:59 | 顯示全部樓層
呢件事我問過迪士尼既CM,佢話個男人係故意抽個女CM水

呢D只係冰山一角,一巴車埋去D CM既人都有
セブンアイランド大漁
AL_29 發表於 2008-11-9 00:09 | 顯示全部樓層

講真,我有個fd係op扮鬼門(今年冇做)
佢話俾人推,做不孝子,甚至兜巴星都試過
雖則如此...都仲要笑面迎人

果然夠專業