hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (C) Transport 交通討論區 海上交通及船隻(C3) FOILCAT
開啟左側

FOILCAT

barca_399 發表於 2009-5-6 16:29 | 顯示全部樓層

原帖由 horta 於 2009-5-6 16:21 發表

okok, click report or please deduct marks from my reply due to I gave an unacceptable explaination,thank you...

又係學某某咁用呢個方法打圓場...
你好悶.....

你講得話似....我估你都應該係見過類似o既foilcat 官方相係咁o既款先會講得出啦...
不如你搵出黎睇俾大家睇o下啦......
亦可支持到你讚張相o既原因~~

lam926 發表於 2009-5-6 16:30 | 顯示全部樓層
原帖由 horta 於 6-5-2009 16:21 發表

okok, click report or please deduct marks from my reply due to I gave an unacceptable explaination,thank you...

What is the meaning of "click report", a scientific name?  What would happen if i click the report?
細個識吹牛,大個做物流
 樓主| 老豆 發表於 2009-5-6 16:41 | 顯示全部樓層
哇~~ 人地加分又比人嘈一大輪
都講過
每個人對相既看法都會有所不同
人地版友HORTA 覺得張相like an offical photo
有乜問題?  
如果你地認為這個理由不合符本討論區的規矩
或犯左版規的話...請你們按" 報告 "制
這招並唔悶... 而且很有用
若果這個評分理由並不是犯了版規....
而係你地認為個理由唔好的話... 請你地慢慢講
同埋HORTA兄... 佢地鐘意發表佢地既意見/看法/想法...就讓他們發表
我都係果句... 你自己覺得好既,值得既就加分
不用理會人地點唸
你覺得似an offical photo既就似
洗乜理人地既想法...
亦都無謂同這些人嘈...
TRICAT & FLYINGCAT & FUNCHAL & TERCEIRA
barca_399 發表於 2009-5-6 16:44 | 顯示全部樓層

原帖由 老豆 於 2009-5-6 16:41 發表
都講過
人地版友HORTA 覺得張相like an offical photo
有乜問題?  
這 ...

就正如我上文中提到...
我估佢都應該係見過類似o既foilcat 官方相係咁o既款先會講得出啦...
唔係睇左張官方相似呢張相...咁點解話呢張相似先......
講就已經講得好慢啦...只係horta 慢到連拎張類似o既官方出黎睇都未有o者

GR614 發表於 2009-5-6 16:49 | 顯示全部樓層
原帖由 老豆 於 2009-5-6 16:41 發表
都講過
有乜問題?  
這 ...

咁佢話just like無問題既

不過如果濫用加分制度,一篇無特別既文章都比人加分就有問題喇,至少我就係比佢加分呃左我入黎睇

同埋唔駛理人點睇呢句值得商榷一下,因為好話唔好聽,衰d講叫自我.....
セブンアイランド大漁
lam926 發表於 2009-5-6 16:53 | 顯示全部樓層
原帖由 老豆 於 6-5-2009 16:41 發表
都講過
有乜問題?  
這 ...

你地兩位係咪當板友GR614死o既姐?
講左係 official 唔係 offical 你地就一路係咁 offical offical...
我地只不過係叫佢比張official 坐水o既 foilcat 相睇下姐如果有的話
又有問題?
因為我地未見過foilcat o既 官方相係坐水
但佢就話 the photo just like an official release

評分

參與人數 1aPower +2 收起 理由
a396 + 2 1, 合乎事實 2, 準確捕捉(指正板友錯處) ...

查看全部評分

細個識吹牛,大個做物流
 樓主| 老豆 發表於 2009-5-6 16:57 | 顯示全部樓層

原帖由 GR614 於 2009-5-6 16:49 發表
咁佢話just like無問題既

不過如果濫用加分制度,一篇無特別既文章都比人加分就有問題喇,至少我就係比佢加分呃左我入黎睇

同埋唔駛理人點睇呢句值得商榷一下,因為好話唔好聽,衰d講叫自我.....

所以我都話...
如果你真係覺得版友HORTA有濫用加分制度...而濫用加分制度是本討論區的其中一項犯規的行為的話
那你真的可以按報告制..人地真係會幫到你解決這個問題...
更加唔會再度因版友HORTA加左個POST分而呃多次你入黎睇
當然~~ 其他人加其他POST既分~~ 如果又係加左個平平無奇既POST...
而你又被呃左入黎睇呢~~ 咁都無辦法架啦~~
TRICAT & FLYINGCAT & FUNCHAL & TERCEIRA
 樓主| 老豆 發表於 2009-5-6 17:03 | 顯示全部樓層
原帖由 lam926 於 2009-5-6 16:53 發表
你地兩位係咪當板友GR614死o既姐?
講左係 official 唔係 offical 你地就一路係咁 offical offical...
我地只不過係叫佢比張official 坐水o既 foilcat 相睇下姐如果有的話
又有問題?
因為我地未見過foilcat o既 官方相係坐水
但佢就話 the photo just like an official release

just like an official release... 似...
我睇漏幾個回復...請問他有沒有指名係講緊噴射飛航?
如果沒有.. 大家會唔會試唸下他在比喻像an official release 呢~
而並不一定指到明係噴射飛航既official release呢~
barca_399 發表於 2009-5-6 17:03 | 顯示全部樓層
原帖由 老豆 於 2009-5-6 16:57 發表

所以我都話...
如果你真係覺得版友HORTA有濫用加分制度...而濫用加分制度是本討論區的其中一項犯規的行為的話
那你真的可以按報告制..人地真係會幫到你解決這個問題...
更加唔會再度因版友HORTA加左個POST分而呃多 ...

咁你自己以後加分都小心d啦.....
你知你加分次數都係數一數二o架啦....
GR614 發表於 2009-5-6 17:05 | 顯示全部樓層

原帖由 老豆 於 2009-5-6 17:03 發表

just like an official release... 似...
我睇漏幾個回復...請問他有沒有指名係講緊噴射飛航?
如果沒有.. 大家會唔會試唸下他在比喻像an official release 呢~
而並不一定指到明係噴射飛航既official release呢~ :l ...

乜都話似,乜都話比喻,咁你講哂佢喇.......
セブンアイランド大漁