hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 巴士攝影作品貼圖區 (B3) [ 做馬 ] 閒貼 JT4686
開啟左側

[ 做馬 ] 閒貼 JT4686

關閉 [複製鏈接]
KN9213@C 發表於 2009-12-12 21:35 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

原相 : JN1566 @ 373A .
大家留意下相中既 JT4686 同真車有咩唔同 =]

評分

參與人數 4aPower +12 收起 理由
JF9006 + 3 可 唔 可 以 改 張 LF139 行 員 接 比 我 ...
GU9338 + 2 good
HL1928 + 5 good job
GN4157 + 2 Good.

查看全部評分

GU9338 發表於 2009-12-12 21:39 | 顯示全部樓層
廠徽唔同 ,廣告都唔同
請用文明來說服我。
JT4686 發表於 2009-12-12 21:51 | 顯示全部樓層

回復 2# 的帖子

不特止,車尾少了黑色,車尾太平門貼紙應該是透明底
雖大相神似,樓主改相改半不改半
.KD.8283. 發表於 2009-12-12 22:05 | 顯示全部樓層

原帖由 JT4686 於 2009-12-12 21:51 發表

張相首先又唔係樓主所拍攝 ... 而樓主愛車又唔係 JT 4686 , 咁改張相出黎當然唔會改到好似閣下咁了解部車嘛 ?

評分

參與人數 1aPower +3 收起 理由
ben2004 + 3 我很贊同

查看全部評分

樓主| KN9213@C 發表於 2009-12-12 22:09 | 顯示全部樓層
原帖由 JT4686 於 2009-12-12 21:51 發表

嗯 ,
但你張相都係改一半唔改一半 .

評分

參與人數 3aPower +8 收起 理由
WinnieThePooh + 2 踢爆改相扮原相
AP149 + 3 把站友罪證cap下
502 + 3 觀察入微

查看全部評分

502 發表於 2009-12-12 22:10 | 顯示全部樓層
原帖由 .KD.8283. 於 2009-12-12 22:05 發表

張相首先又唔係樓主所拍攝 ... 而樓主愛車又唔係 JT 4686 , 咁改張相出黎當然唔會改到好似閣下咁了解部車嘛 ?
車尾太平門貼紙都要彈..
好一個雞蛋裡挑骨頭

原來咁叫改半不改半
HB342 發表於 2009-12-12 23:45 | 顯示全部樓層

不同之處係衞籣被換左做隻鼠 ..

但冇變既係大家一樣做瑜珈..中間隻鼠對腳
HL1928 發表於 2009-12-12 23:59 | 顯示全部樓層
原帖由 KN9213@C 於 2009-12-12 22:09 發表

嗯 ,
但你張相都係改一半唔改一半 .

哇真係唔睇唔知 , 條banner原來仲有斜左一邊

咁點解版友 JT4686 會 " 影到 " 佢自己愛車行 373A 既 ?

評分

參與人數 1aPower +1 收起 理由
GN4157 + 1 Good Observation.

查看全部評分

不宜 ! 尚德臭道士出沒注意 !
JT4686 發表於 2009-12-13 00:40 | 顯示全部樓層

回復 8# 的帖子

還真可笑
你們可以改上面的那一幅,不排除這一幅都是改圖
這樣算不算意圖挑起罵戰?

清者自清
HL1928 發表於 2009-12-13 00:44 | 顯示全部樓層

原帖由 JT4686 於 2009-12-13 00:40 發表
還真可笑
你們可以改上面的那一幅,不排除這一幅都是改圖
這樣算不算意圖挑起罵戰?

清者自清

哎呀 , 貼張改相就叫引起罵戰 , 但是你自己也有貼相同照片喎 , 依家又有版友証明你有貼過
如果版友 JT4686 真係影過既 , 那麼麻煩版友 JT4686 貼出 JT4686 @ 373A 作證明啦

唔好諗住又貼張做馬喎 .

不宜 ! 尚德臭道士出沒注意 !