hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (V) 汽車討論區 私家車,商用車,政府及特種車輛 (V) 大家講下自己個部車
開啟左側

大家講下自己個部車

關閉 [複製鏈接]
 樓主| lee329 發表於 2005-11-15 19:37 | 顯示全部樓層

[ref=421532]6008-JU1220[/ref]  在 2005-11-15 07:34 PM 發表:

三個幾銀錢一km...好貴....
不過渣出街....可以引黎唔少人既目光....

三個幾咁平?小弟仲估要5蚊以上.....
呢d車簡直收視之冠啦...
6008-JU1220 發表於 2005-11-15 19:42 | 顯示全部樓層
[ref=421535]lee329[/ref]  在 2005-11-15 19:37 發表:

三個幾咁平?小弟仲估要5蚊以上.....
呢d車簡直收視之冠啦...

我都聽講過....
波子呀...林寶都要5蚊1km....
之前油價係咁升..唔少呢d大cc車放盤
架車係唔係咁慳油呀?#

[ Last edited by 6008-JU1220 on 2005-11-15 at 19:54 ]
Bridgestone Potenza RE55S
CZ_6686 發表於 2005-11-15 19:58 | 顯示全部樓層
嘩.....法拉利355保險皮三野咁平?
你屋企應該唔只一部車啵...
邊個會買法拉利做First Car呀?

355 GT-S?乜355有出過GT-S咩?
CZ_6686 發表於 2005-11-15 20:00 | 顯示全部樓層

[ref=421545]6008-JU1220[/ref]  在 2005-11-15 07:42 PM 發表:

我都聽講過....
波子呀...林寶都要5蚊1km....
之前油價係咁升..唔少呢d大cc車放盤
架車係唔係咁慳油呀?#

[ Last edited by 6008-JU1220 on 2005-11-15 at 19:54 ]

佢果架連香港都無架...
可能唔係香港咪咁平囉,我地係香港唔恨得咁多
CZ_6686 發表於 2005-11-15 20:03 | 顯示全部樓層
[ref=421525]lee329[/ref]  在 2005-11-15 07:27 PM 發表:

聽聞好似訓係度咁......希望該版友回應下啦.....
唔知有冇版友渣林寶聖尼呢......

林寶我就無咩機會喇,兼且無咩興趣,
反而我坐過NSX,個FEEL好正!!

[ Last edited by CZ_6686 on 2005-11-15 at 20:11 ]
6008-JU1220 發表於 2005-11-15 20:07 | 顯示全部樓層
[ref=421571]CZ_6686[/ref]  在 2005-11-15 20:00 發表:

佢果架連香港都無架...
可能唔係香港咪咁平囉,我地係香港唔恨得咁多

我就唔恨呀....
一架AE111/WRX已經可以滿足我喇....#
CZ_6686 發表於 2005-11-15 20:08 | 顯示全部樓層

[ref=421581]6008-JU1220[/ref]  在 2005-11-15 08:07 PM 發表:
我就唔恨呀....
一架AE111/WRX已經可以滿足我喇....#

我要Primera算,好好歹歹坐得五個人,
百五匹馬力,我覺得算係咁
homanbean 發表於 2005-11-15 20:13 | 顯示全部樓層
[ref=421485]jorg[/ref]  在 2005-11-15 18:24 發表:

規格 :
Year : 1995
Country : Italy
Make : Ferrari
Model : F355
Version : GTS
Transmission type :6 speed manual
Litres :3.58
Colour : red
第三者保險年費 : $130XX
耗油量 : $3.2/km

評分 ...

得閒o既話 不如貼d相上o黎俾我地睇下啦
-   知足者自然常樂   -
6008-JU1220 發表於 2005-11-15 20:14 | 顯示全部樓層
[ref=421569]CZ_6686[/ref]  在 2005-11-15 19:58 發表:

嘩.....法拉利355保險皮三野咁平?
你屋企應該唔只一部車啵...
邊個會買法拉利做First Car呀?

355 GT-S?乜355有出過GT-S咩?

jorg兄不如講下佢屋企仲有咩車好過啦...
CZ_6686 發表於 2005-11-15 20:14 | 顯示全部樓層

[ref=421586]homanbean[/ref]  在 2005-11-15 08:13 PM 發表:

得閒o既話 不如貼d相上o黎俾我地睇下啦

咪係囉,我都想見識下乜叫355 GTS!