hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 巴士攝影作品貼圖區 (B3) UNY於7月1日空降九龍竹園商場
開啟左側

UNY於7月1日空降九龍竹園商場

conan9010 發表於 2010-7-1 22:16 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

好彩都影到
如果唔係又要等多轉(今天天氣炎熱=.=)

DC作品,thanks for reading

評分

參與人數 2aPower +3 收起 理由
AVW28 + 1 同情分
FS7880 + 2 你俾某人錦話,值得同情

查看全部評分

感謝報全車身廣告特見的版友
mtr 發表於 2010-7-1 22:28 | 顯示全部樓層
閣下可能有發報虛假消息之嫌,據本人理解,UNY並無計劃於竹園商場開店,本人考慮向UNY 舉報

評分

參與人數 10aPower -20 收起 理由
dongfeng -3 閣下之言論有恐嚇成份。
ATE24 -3 恐嚇乎?唔好咁囂張喎
HS6573_MP3905 -3 有心挑起罵戰
cy211 -3 你嘈乜野? 做人咁死板仲得了?
JR5204@26M -3 認真你就輸了
louispoon -3 FOOLISH!!!
Alex01 -1 恐嚇
DK704_3N133 -3 有心挑起罵戰
ben2004 + 1 欽敬你的決心
+ 1 你的觀察力很強

查看全部評分

KN9213@C 發表於 2010-7-1 22:39 | 顯示全部樓層
原帖由 mtr 於 2010-7-1 22:28 發表
閣下可能有發報虛假消息之嫌,據本人理解,UNY並無計劃於竹園商場開店,本人考慮向UNY 舉報

哦 , 咁你去舉報啦 ,
我驚 UNY 會話你無聊姐 =.=
呢度都係貼巴士相姐 ,
咩都要 '' 渣正黎做 '' =.=
* 你要舉報既話 , 唔差在舉報埋呢個 .. 囧
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/viewthread.php?tid=528446&extra=page%3D1

由我 做主動 !
mtr 發表於 2010-7-1 22:44 | 顯示全部樓層

原帖由 KN9213@C 於 2010-7-1 22:39 發表

哦 , 咁你去舉報啦 ,
我驚 UNY 會話你無聊姐 =.=
呢度都係貼巴士相姐 ,
咩都要 '' 渣正黎做 '' =.=
* 你要舉報既話 , 唔差在舉報埋呢個 .. 囧
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/viewthread.php?tid=528446&extra=pa ...

我覺得當然要舉報啦,開玩笑唔係大晒,貼巴士相唔係大晒,講既野、打既野要負責任。

評分

參與人數 5aPower 0 收起 理由
dongfeng -1 撩是鬥非
KN9213@C + 1 我支持你咁做 , 但係唔好得個講字播 ! ...
Alex01 -2 不明為何此區出現一個『二五仔』 ...
FS7880 + 1 你講的野真係好好笑
STD282 + 1 Um .. 我喜歡閣下既思路 :) 本人心表同情 : ...

查看全部評分

KN9213@C 發表於 2010-7-1 23:02 | 顯示全部樓層
原帖由 mtr 於 2010-7-1 22:44 發表

我覺得當然要舉報啦,開玩笑唔係大晒,貼巴士相唔係大晒,講既野、打既野要負責任。

哦 , 咁呢度好多 Post 要舉報播 ,
你會唔會舉報曬佢 ?!
你都幾得閒下 .. 0.0
最估唔到開個 Post 都會比人舉報 .. =[
咁不如呢度所以標題都改做 '' 日期 公司 車牌 @ 路線 '' 啦 .. =.=
由我 做主動 !
3357。KS8450 發表於 2010-7-1 23:07 | 顯示全部樓層

MTR 快D 舉報我啦

UNY 5/6 空降啟業呀

係唔係出律師信呀???

評分

參與人數 3aPower +7 收起 理由
GK9636 + 2 貼題
+ 3 回應切題,論點有力,析述明達。 ...
Alex01 + 2 串得好!

查看全部評分

KN9213@C 發表於 2010-7-1 23:13 | 顯示全部樓層

原帖由 3357。KS8450 於 2010-7-1 23:07 發表

MTR 快D 舉報我啦

UNY 5/6 空降啟業呀

係唔係出律師信呀???

EE .. 睇下個廣告 ..
'' UNY 於 6 月 5 日空降九龍樂富商場 ''
UNY 當自己係 UFO 空降樂富商場 ?!
我係咪要寫信去告 UNY 發報虛假消息之嫌 ?!
據本人理解 , 香港於 6 月 5 日並無市民發現有 UFO 空降樂富商場 ..

由我 做主動 !
 樓主| conan9010 發表於 2010-7-1 23:40 | 顯示全部樓層

睇左咁多版友ge回帖及打分
我好有興趣知道
邊個會被舉報先呢?版友"mtr"
感謝報全車身廣告特見的版友
dl9903 發表於 2010-7-2 00:19 | 顯示全部樓層

原帖由 mtr 於 2010-7-1 22:28 發表
佢都無話過會降九龍竹園商場

空降嘛......空 = 無
即係無降