hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 巴士攝影作品貼圖區 (B3) 9400與5788身在同一個地方
開啟左側

9400與5788身在同一個地方

EH9097 發表於 2011-1-24 20:31 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

加埋下面2張.

ATR101@259D 發表於 2011-1-24 21:42 | 顯示全部樓層
9400唔係7M咩
今日走左過224M咁7M用咩車代?
 樓主| EH9097 發表於 2011-1-24 21:49 | 顯示全部樓層

回復 2# 的帖子

PG9400係7M掛牌.7M-30車響鄰版有人話出JZ3063.
其實224M日日都有特見架啦,因為PH462已經無出街好耐啦,而家連PH381都唔見埋...上星期見過NV5818,NV6395,PG8628,PK406,NV3927行224M...
ER9171 發表於 2011-1-25 01:00 | 顯示全部樓層

兩架都係竹園果邊過黎...

我起初以為樓主個標題係呢個意思,
不過見到第2個post先知不是

HN577 發表於 2011-1-26 19:32 | 顯示全部樓層
原帖由 EH9097 於 2011-1-24 21:49 發表
PG9400係7M掛牌.7M-30車響鄰版有人話出JZ3063.
其實224M日日都有特見架啦,因為PH462已經無出街好耐啦,而家連PH381都唔見埋...上星期見過NV5818,NV6395,PG8628,PK406,NV3927行224M... ...

話時話...部462就話已經好耐無出黎...
乜原來連381都唔見埋
附一張上期影的462:
FE7384~62X 發表於 2011-1-26 19:50 | 顯示全部樓層
今日PH 381出現番 不過只係影左PG 9293 ..
但今日既主角由LR 5788轉左做LR 5759 ( 同一字軌 )

C6D - 03 - FL 2434
 樓主| EH9097 發表於 2011-1-26 22:41 | 顯示全部樓層

回復 6# 的帖子

我想問你係咪穿白色衣服果位人兄???你係響尾站上車番德福架嘛..
我剛才都有影喎..我係穿一件黑色外套既..D相過多1-2日先貼啦...
FE7384~62X 發表於 2011-1-26 23:14 | 顯示全部樓層
原帖由 EH9097 於 2011-1-26 22:41 發表
我想問你係咪穿白色衣服果位人兄???你係響尾站上車番德福架嘛..
我剛才都有影喎..我係穿一件黑色外套既..D相過多1-2日先貼啦...

幸會幸會 , 不過都係因為佢架車早排行29M個陣比個新入行既司機渣既時候同架27炒左
所以佢先呢排渣豬仔
 樓主| EH9097 發表於 2011-1-27 18:50 | 顯示全部樓層

回復 8# 的帖子

佢架掛牌車係HA239定係HB1205??
FE7384~62X 發表於 2011-1-27 20:08 | 顯示全部樓層

原帖由 EH9097 於 2011-1-27 18:50 發表
佢架掛牌車係HA239定係HB1205??

GZ 6799