hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 巴士攝影作品貼圖區 (B3) 大埔廠新車牆...
開啟左側

大埔廠新車牆...

GK9636 發表於 2011-2-6 00:43 | 顯示全部樓層

原帖由 OTIS401 於 2011-2-6 00:40 發表

唔好同我講...呢度咁多部金巴都仲未出牌!?

E度有未出牌金巴的五分一左右
GK9636@ATENVIRO
89B 發表於 2011-2-6 00:55 | 顯示全部樓層
原帖由 GK9636 於 2011-2-6 00:43 發表

E度有未出牌金巴的五分一左右

照睇50架 .....250?...佢唔係想擇個吉日一次過出牌

最初仲估趁農歷新年前出d牌~
世界火車/巴士站巡禮2015 復活
AP38 發表於 2011-2-6 10:01 | 顯示全部樓層
原帖由 89B 於 2011-2-6 00:55 發表

照睇50架 .....250?...佢唔係想擇個吉日一次過出牌

最初仲估趁農歷新年前出d牌~

冇50...40多D姐 !
365。FS2231 發表於 2011-2-6 10:16 | 顯示全部樓層

唔通要好似人定儲銀紙咁要順numder,之後抽起D靚number
tkf_2005 發表於 2011-2-6 17:07 | 顯示全部樓層
原帖由 louisyau 於 2011-2-6 00:27 發表
最近有冇黎多8-9部AVBWU+~3部ATEU?
如是, 應該係最近由沙廠天台過來...

圖中3部ATEU果一邊D新車應該係新泊入埔場...
ERL-E102 發表於 2011-2-6 17:37 | 顯示全部樓層
唔洗幾耐實擺到入死車陣
Quanta 發表於 2011-2-6 21:15 | 顯示全部樓層

原帖由 petcity 於 2011-2-6 00:13 發表
咁樣將批展品(或者玩具)運來運去唔怕架車唔行有問題
唔錯唔錯,下次又要去邊擺

按:其實咁樣運來運去,應該唔會點浪費燃油可

我諗人工開支會貴過燃油支出...
kay 發表於 2011-2-6 21:18 | 顯示全部樓層
佢有位擺車既,入幾多部都得啦
九巴張單咁大,計落都應該有返咁上下discount掛?
89B 發表於 2011-2-6 22:14 | 顯示全部樓層
原帖由 ERL-E102 於 2011-2-6 17:37 發表
唔洗幾耐實擺到入死車陣

可以學當年新巴小西灣泊廢車泊到路都無

其實巴士過夜泊係佢地前面都 無所謂
世界火車/巴士站巡禮2015 復活
MF2648_AVBW8 發表於 2011-2-6 22:48 | 顯示全部樓層

將廠仲勁,死車差d唔夠位泊!