hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 香港巴士車務及車廂設備討論 (B0) L廠新車上掛消息
開啟左側

L廠新車上掛消息

MT695 發表於 2011-5-27 23:11 | 顯示全部樓層

原帖由 petcity 於 2011-5-27 23:01 發表
乜荔廠車務部要問過你先(可以)決定到派咩車行咩線呀?
唔知對上112上個兩架NX牌係咩呢?二手車?
按:我知道餘震冇38A份囉

乜人地有話荔廠車務部要問過佢先(可以)決定到派咩車行咩線咩?
238X 發表於 2011-5-27 23:11 | 顯示全部樓層
原帖由 petcity 於 27/5/2011 23:01 發表

乜荔廠車務部要問過你先(可以)決定到派咩車行咩線呀?
唔知對上112上個兩架NX牌係咩呢?二手車?

按:我知道餘震冇38A份囉

預咗你實出來抽水啦...

講真,果兩架 NX 真係唔係幾覺眼,我返上一份工果陣通常係
晏晝行開果度,都只係見一兩次,係咪食飯收車呀?
唔係我特登搞錯的。

你呢排做乜見親我貼文都單單打打,食錯藥呀

講真,你係覺得我好似首相咁唔化,你咪直講囉,
你估我唔知咩。你咁樣寸得我,你都係想我唔再喺呢個
圈子出現、影衰你哋啫

推文或跟推文者帖,一律舉報,不作通知
ATE24 發表於 2011-5-27 23:14 | 顯示全部樓層
原帖由 238X 於 2011-5-27 23:11 發表

預咗你實出來抽水啦...

講真,果兩架 NX 真係唔係幾覺眼,我返上一份工果陣通常係
晏晝行開果度,都只係見一兩次,係咪食飯收車呀?
唔係我特登搞錯的。

你呢排做乜見親我貼文都單單打打,食錯藥呀 ...

唔覺眼唔代表無囉,使唔使 112 全線 ATEU 要你一落到總站一眼望埋去全部歐四歐五先o岩你心水?

*佢無食錯藥,食錯藥o既似乎係另有其人
公器公用 香港早要有品
petcity 發表於 2011-5-27 23:16 | 顯示全部樓層

簽名被屏蔽
238X 發表於 2011-5-27 23:18 | 顯示全部樓層
原帖由 ATE24 於 27/5/2011 23:14 發表

唔覺眼唔代表無囉,使唔使 112 全線 ATEU 要你一落到總站一眼望埋去全部歐四歐五先o岩你心水?

*佢無食錯藥,食錯藥o既似乎係另有其人

咁講真,NX 都係得兩架,如果唔係真係有限制,
呢一兩年出 AVBWU 實有佢份。

同埋你粒星大可改成:
「佢無食錯藥,你食錯藥啫!」

直斥其非咪得囉,做人何必咁兜兜轉轉?
hka148 發表於 2011-5-27 23:26 | 顯示全部樓層
42A今次甩牌車係咪3ASV?42A而家仲有幾多架3ASV掛牌?THX
edhong 發表於 2011-5-27 23:27 | 顯示全部樓層

簽名被屏蔽
petcity 發表於 2011-5-27 23:28 | 顯示全部樓層
簽名被屏蔽
238X 發表於 2011-5-27 23:29 | 顯示全部樓層
原帖由 petcity 於 27/5/2011 23:16 發表

我冇咁強要令一個人消失係一個圈子度
你會唔會諗多左

如果112幾年叫冇新車,相信大把人想輪流痛駡你

講野諗下先講,不過呢個世界,我強調係大把人鍾意講野
唔負責,講姐,可 ...

你自己問下你自己個心先啦,如果你唔係覺得我應該收檔,
呢排我出親文你都開炮,你都有少少得閒得滯。
我自問都已經比以前出少一半以上文。

講真,你講得出「大把人想輪流痛駡」,我就唔會怕鬧。
係錯就錯,有人指正之後,唔改走本來篇文毀屍滅跡,
等大家睇到誰對誰錯,仲想點?

呢個世界,睇到乜就講乜架啦。你可以話我井底之蛙,
不過我唔會作嘢出來呃人囉。好似之前,有咩唔肯定,
我係嘅,同埋都會交代埋點解自己咁講。
咁如果有咩我唔知,大家講出嚟,功德無量,造福大眾,
有咩唔好?我係唔明做乜呢排你哋語氣方面好似有啲事,
成班人好似維園阿伯 (定係劉三水) 上身?

不過我又係嘅,嚿年屋企電視壞咗就索性唔睇,
搞到唔知劉三水係何方神聖。或者你哋而家係參考緊
佢講嘢方法,而我又唔知,所以咪唔慣囉。

原帖由 edhong 於 27/5/2011 23:27 發表

112 邊度樹有食飯時間呀 ?

就係唔知先至用問句。當然,如果你話「咁都唔知,你好可恥」,
咁 OK ,我無你哋咁落力去研究,又真係幾可恥嘅。

HB342 發表於 2011-5-27 23:34 | 顯示全部樓層

原帖由 petcity 於 2011-5-27 23:28 發表

聽聞直換直

係咪換走d AVW ???

同埋可唔可以透露下餘震會唔會影響到山下條半直梯線????