hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (A) Life 生活討論區 其他討論題目 (N) 我用左假電郵註冊, 永遠搵唔番430@629密碼. ...
開啟左側

我用左假電郵註冊, 永遠搵唔番430@629密碼.

cky 發表於 2011-8-1 06:08 | 顯示全部樓層

海先生係咪唔晌呢度貼文就會心悸, 煩燥等癥狀?
總係要顯示俾人知佢陰魂不散的意圖
但係一次又一次只係變成馬騮戲俾人笑

係識羞恥的話早就該停手啦
KG1428 發表於 2011-8-1 10:35 | 顯示全部樓層
海生,是否一定要你d問題要有人答到你,你先至安樂甚至放下心頭大石?
好,如果是這樣的話,我可以代答你d問題。

回:海怡東商場頂樓前身係?? 雜物房??!答:海怡東廣場頂樓前身是雜物房,在2003年開始丟空

回:東逸樓2樓消防花灑係咪新樓時已經存在?
答:不是,在後期加裝

回:利東邨東業樓2樓係新樓時已經係老人院定係後來改裝?
答:新樓時已經是老人院

回:列舉: 獨立設置但行車綠燈係箭嘴既行人交通燈位
答:好多wo,有排你列

回:點解嘉林閣交通燈位會於2009年更換做箭嘴綠燈?
答:因為政府資源問題lo,方便駕駛者而設。

回:利東邨麥當勞樓下向住東安樓平台果間空舖幾時開始荒廢?
答:在2005-6年左右

回:利東邨東安樓9至16號翼火警鐘擺位算唔算Y2型公屋罕有?
答:是非常罕有,因為東安樓的火警擺位利用特殊設計

一大堆問題,雖然我不是利東村人。但好求其答你所講的疑問。
海生,雖然已經被ban,希望你好滿意我d答法。

滿意的話就不好再回italk搞事。
3asv6 發表於 2011-8-1 18:27 | 顯示全部樓層
原帖由 cky 於 2011-8-1 06:08 發表

海先生係咪唔晌呢度貼文就會心悸, 煩燥等癥狀?
總係要顯示俾人知佢陰魂不散的意圖
但係一次又一次只係變成馬騮戲俾人笑

係識羞恥的話早就該停手啦 ...

你都係繼續扣佢分算數吧啦,佢係0甘不停
分身反黎都知佢唔知錯.仲不停show自己
係病態出黎,佢0的病態好似迷0係自己世
界入面0甘.佢係病態永遠唔會知乜係羞恥
.扣佢分做左自己份內事已經足夠,唔駛
奢望佢會理你....

呢篇垃圾文佢都loop左3次,其他文就
算係鴨島,利東村,南區問題都仲有新意
/用另一方式問相同問題.仲係好想知佢
0的病態點解係都要困0係呢條問題入面.
真係反感至極,唔排除有人答左佢仲會
貼第4次上黎...

未影:V6B: 7架, 55XX: 2架, 15XX 5架
3asv6 發表於 2011-8-1 18:33 | 顯示全部樓層

原帖由 dongfeng 於 2011-7-31 01:25 發表

430@629的A/C已被河蟹,海生即使獲得有關戶口的密碼,也永遠無法使用此A/C。

佢0的病態令佢即使知有0的0野無可能做到佢都會繼續分身反
黎,除非Italk比反430@629佢.不過即使呢個無可能都有機
會發生,唔排除佢都會繼續反黎分身搞事...

原帖由 dongfeng 發表
何藹婷可能是海生的人格分裂出來呢?

我都希望呢個人係不存在.之前佢用人地第個討論區個id反黎
分身都算,無人知現實另一討論區430@629係邊個.但何藹婷
如真有其人一定有人將何藹婷同海生同流合污...

nwfb1601 發表於 2011-8-1 20:49 | 顯示全部樓層
原帖由 KG1428 於 2011-8-1 10:35 發表

海生,是否一定要你d問題要有人答到你,你先至安樂甚至放下心頭大石?
好,如果是這樣的話,我可以代答你d問題。

回:海怡東商場頂樓前身係?? 雜物房??!答:海怡東廣場頂樓前身是雜物房,在2003年開始丟空

回:東逸樓2樓消防花灑 ...

算把啦......就算你 D 答案真係可以令海生滿意,佢依
然會繼續開分身,周而復始咁不停咁其他0野出0黎問

呢條友真係同小丸子一樣......問題天天都多。

而家就放長雙眼,睇0下呢個海怡工業城0既規模會唔
會大得過太古城。
短 Trident 集團主席、愉景灣之友暨 sica何洛瑤 fans:Dbay116
OTIS401 發表於 2011-8-1 21:25 | 顯示全部樓層
我之前係hkitalk用yahoo email/ hotmail / tom.com免費信箱 都成功開到戶口架, 哈哈  
海怡工貿/Garfield/diamond/colour/AN68 係用hotmail開
FG9004/victory 係用yahoo email開
731 係用tom.com免費信箱開

其他595/5031/century/Minuet/430@629 係用虛假 ISP 電郵開
430@629因為密碼俾人撞中左兼改左密碼, ISP電郵地址又係假既, 密碼永遠都搵唔番啦, 嗚嗚嗚..........        

以上是海生曾經PM過我的訊息
3asv6 發表於 2011-8-1 21:38 | 顯示全部樓層

原帖由 OTIS401 於 2011-8-1 21:25 發表

以上是海生曾經PM過我的訊息

呢0的就叫比天收,幾時睇下佢有報應.
開左個用免費"貓"開出黎戶口0甘就忘
記左密碼,唔知佢仲有無用免費"貓"開
出黎戶口未爆出黎?!

最後都係呢句:大家努力扣佢吧.話明
免費"貓"唔申請得仲要用"哈哈"做尾,
非常有心刻意去搞事製造混亂.

最最後,點解版方批戶口嚴左.佢仲開
到戶口入黎搗亂?id=32000 7/29先
開,7/30即比佢搗亂後永停.好一個
"即用即棄"戶口.

有一問題:假email佢點啟動戶口?

NH9684 發表於 2011-8-2 05:04 | 顯示全部樓層
其實我好懷疑海生係咪病患者... 成日都要搞破壞引人注意 又問埋極度無厘頭既問題 仲間唔中整好多個人出黎(無論是否存在) 海生真係好似精神分裂症既病人 一個係無厘頭 一個係有常識 一個係細路 一個係大人 一個係女仔.... 甚至有更多... 都唔出奇 有個案例分裂左20幾個人格出黎
cn2661_2d32 發表於 2011-8-2 13:19 | 顯示全部樓層
原帖由 NH9684 於 2011-8-2 05:04 發表
其實我好懷疑海生係咪病患者... 成日都要搞破壞引人注意 又問埋極度無厘頭既問題 仲間唔中整好多個人出黎(無論是否存在) 海生真係好似精神分裂症既病人 一個係無厘頭 一個係有常識 一個係細路 一個係大人 一個係女仔 ...

不過精神分裂人士好少會咁多個人格都有同一病態同嗜好.多數都好相反的.

我覺得似妄想症加...強逼症.
拆樓捉貓隊之珠寶成色鑒定員.
3asv6 發表於 2011-8-2 15:11 | 顯示全部樓層

原帖由 cn2661_2d32 於 2011-8-2 13:19 發表

不過精神分裂人士好少會咁多個人格都有同一病態同嗜好.多數都好相反的.

我覺得似妄想症加...強逼症.

人格分裂好似唔係太覺,佢0的貼文過往好似0的內容
都係差唔多.不過強逼症明顯好多,無理由同一問題
原原本本貼足3次.唔排除有第4次.個id=32000
戶口7/29先開.明明版方批戶口嚴左佢都入到黎,
真係唔知呢度會比佢煩到幾時...