hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 巴士攝影作品貼圖區 (B3) 85憤怒鳥
開啟左側

85憤怒鳥

fw1321 發表於 2012-4-5 21:24 | 顯示全部樓層

原帖由 kay 於 2012-4-5 20:24 發表

咁都比你兜到,我日日搭e400返放工又感覺唔到
最起碼樓主,就算做左beggar,#1篇文,開左有得改

如果乜都唔改,account玩完就算,呢D就叫做不負責任 ...

根據樓主既訪問紀錄,佢開完呢篇文之後再冇 login 過,咁或且可以假設佢仲未睇到大家既回應既。

我諗大部分人都唔會理解到呢個標題既意思,即使有人嘗試為樓主解畫都未必代表佢既意思。
不過,樓主本身尚算係一個新板友 (基於註冊日期、在線時間及貼文數目作假設),佢過往
似乎冇乜違規紀錄,如果呢篇文只係衰表達能力差,即使用上了「憤怒鳥」三隻字,係咪足以
令到一班板友憤怒到扣佢分扣到變 beggar 呢?
我認同樓主需要為呢個標題負責,不過我覺得畀個機會佢解釋先算。

評分

參與人數 1aPower +1 HugeC +1 收起 理由
ATE24 + 1 + 1 佢o地認為值得咪值得,唔應該俾人解釋咪唔好 ...

查看全部評分

teddybus 發表於 2012-4-5 21:43 | 顯示全部樓層
原帖由 fw1321 於 2012-4-5 21:24 發表

根據樓主既訪問紀錄,佢開完呢篇文之後再冇 login 過,咁或且可以假設佢仲未睇到大家既回應既。

我諗大部分人都唔會理解到呢個標題既意思,即使有人嘗試為樓主解畫都未必代表佢既意思。
不過,樓主本身尚算係一個 ...

我都有諗過呢個假設
但你要知道有d 人係唔login睇回文
比其他人插, 負評, 甚至板方要求解釋修改都視若無睹
當然, 我就唔希望樓主係呢類人
同埋, 好似28樓師兄所講,
樓主若然見到, 又有心補救, 大可以係佢篇開文解畫
所以我唔認為負評問題好似某d 人所講咁大件事囉....
當然, 我話過呢度既admin好奇怪既, 對係文章違規既板友特別仁慈
反而就去拎負評佢地既板友去祭旗
我比人莫須有地祭左幾次, 都唔敢再負評咁滯喇...
反正板方都唔理個d 明顯違規既文章, 損失既有排都唔輪到我, 咁我做衰人黎做乜...