tommy14D 發表於 2024-2-11 11:46

Ricky403 發表於 2024-2-11 10:23
本身88X係277X縮線補償,都唔係做油塘,而係做藍田山
行觀塘道分咗半條線畀沙觀,藍田山應該已經唔happy
...

呢個議員做完呢彈嘢之後直接走人, 佢真係幾勁下一兩年面搞掂

tommy14D 發表於 2024-2-11 11:49

FBI2 發表於 2024-2-8 14:25
Good idea,大家班次接近。

798 真係多謝曬你哋

kiwai 發表於 2024-2-11 11:56

85過獅隧後往火炭的分段由$6.40減到$6.20
賣大包?

kingkonghi 發表於 2024-2-11 11:57

85做埋285嗰份:lol:lol
幾時285專做返火炭站下山客

kay 發表於 2024-2-11 12:13

tommy14D 發表於 2024-2-11 11:46
呢個議員做完呢彈嘢之後直接走人, 佢真係幾勁下一兩年面搞掂

咁當日平田去到唔可以唔做選擇地步

九巴提過一次
大隧-藍田山-油塘-大隧
循環

議員話車程長唔BUY
之後靜左排但油塘又要九巴找數

平田得兩個兩邊總站方案
油塘順走到平田-大隧
一係
平田逆走油塘-大隧

不過要做油麗邨既話逆走會好少少

KG1428 發表於 2024-2-11 22:25

EvilKo 發表於 2024-2-8 14:06
85而家咁改完,下份RPP會唔會提議食埋條285去最多加雙分

講真,85都可以考慮食埋88K
不介意把85行樂林路,松頭下路和駿景園
顯徑則自己坐鐵/281拉去顯徑和BBI取代

Togepi 發表於 2024-2-11 22:34

KG1428 發表於 2024-2-11 22:25
講真,85都可以考慮食埋88K
不介意把85行樂林路,松頭下路和駿景園
顯徑則自己坐鐵/281拉去顯徑和BBI取代 ...

沙田區內加雙分?

你不介意唔代表源禾路班學生, 沙市, 駿景班人唔介意

eric278 發表於 2024-2-14 10:48

更正版85, 88X宣傳單張
https://search.kmb.hk/KMBWebSite/AnnouncementPicture.ashx?url=1707877474_9561_0.pdf (85)
https://search.kmb.hk/KMBWebSite/AnnouncementPicture.ashx?url=1707877399_5250_0.pdf (88X)

巴士的膠 發表於 2024-2-14 11:37

Togepi 發表於 2024-2-11 22:34
沙田區內加雙分?

你不介意唔代表源禾路班學生, 沙市, 駿景班人唔介意

就算單向分段都應該加返,88X無油塘-藍田分段,又無沙中-火炭分段。同樣地85都無。

當日加沙中上山分段就係話俾穗禾出入用,依家執80M都唔肯加。

天空之神 發表於 2024-2-14 11:58

eric278 發表於 2024-2-14 10:48
更正版85, 88X宣傳單張
https://search.kmb.hk/KMBWebSite/AnnouncementPicture.ashx?url=1707877474_9561_ ...

其無左 80M

比 85 都唔到穗禾,轉咩車?

頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16
查看完整版本: 九巴80M, 85, 88X重組消息