hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (A) Life 生活討論區 其他討論題目 (N) 無望了
返回列表 發新帖
開啟左側

無望了

樓主| winningmok 發表於 2005-7-26 19:49 | 顯示全部樓層

[ref=314882]307[/ref]  在 2005-7-26 00:16 發表:

樓主幾時變得咁急搵個女朋友咁款ga?
你咁樣唔嚇死人,都嚇走唔少想同你做個朋友ge人啦...

緊係,23歲喇我就黎,都唔細啦仲,再大d想搵都幾難
仲有有拖拍份人開心好多架~成日都有人陪,尤其大時節日點都想有個盤同我渡過
唉,無啦!我生日下個月16號果日迪茵湖咁岩又係果日開,果陣仲諗同我ex-gf去,
依家無望啦#:-/
guia 發表於 2005-7-26 20:06 | 顯示全部樓層
[ref=315805]winningmok[/ref]  在 26-7-2005 19:49 發表:
緊係,23歲喇我就黎,都唔細啦仲,再大d想搵都幾難
仲有有拖拍份人開心好多架~成日都有人陪,尤其大時節日點都想有個盤同我渡過
唉,無啦!我生日下個月16號果日迪茵湖咁岩又係果日開,果陣仲諗同我ex-gf去,
依家 ...

愈急愈衰, 我建議你三思而後行!
你畀我印象是為拍拖而拍拖
307 發表於 2005-7-27 00:22 | 顯示全部樓層
認同guia兄所言...
我係女仔見到你真係走夾唔抖...
難聽d講係猴擒到暈...

而家無女朋友係世界末日,
無女朋友一定係唔成人咩?

早知今日,何必當初呢?
只罵不建議=不負責任
HY671 發表於 2005-7-27 10:33 | 顯示全部樓層

[ref=315805]winningmok[/ref]  在 2005-7-26 07:49 PM 發表:

依家無望啦

有板友提過「為拍而拍」的問題,呢度唔講喇!

不過就算你有女相伴,如想過一個開心既生日,都係唔好去d新屎坑度
同人逼喇,因為好可能只會帶俾你一個「難忘」而「不開心」既生日經
歷,仲會令你既女伴扣你分添!
永遠懷念MJ
 樓主| winningmok 發表於 2005-7-27 12:06 | 顯示全部樓層
我依家都盡量唔諗咁多架喇~但係都仲凝住凝住囉!!
我知呢d野唔急得~但真係好驚將來會孤獨終老
唉....你地教我我依家應該點做好~?
307 發表於 2005-7-28 00:09 | 顯示全部樓層
俾個情景你...自己諗下,
諗完再答...

你係一個運動健將,
平日唔算係長勝將軍,
但係戰績都唔差。

有一次,你響一場比賽入邊,
輸左比一個實力弱好多的人,
而且仲要輸得幾難睇下...

你應該點樣做呢?
只罵不建議=不負責任
 樓主| winningmok 發表於 2005-7-28 11:46 | 顯示全部樓層

[ref=317436]307[/ref]  在 2005-7-28 00:09 發表:

俾個情景你...自己諗下,
諗完再答...

你係一個運動健將,
平日唔算係長勝將軍,
但係戰績都唔差。

有一次,你響一場比賽入邊,
輸左比一個實力弱好多的人,
而且仲要輸得幾難睇下...
...

咁唔輸都輸左啦!!
我會事後檢討番今次衰係邊方面~下次努力黎過囉~
比賽實有輸有嬴架啦!無可能次次都嬴架嘛~
我咁諗囉~
307 發表於 2005-7-28 11:48 | 顯示全部樓層
[ref=317911]winningmok[/ref]  在 28.7.2005 11:46 發表:
咁唔輸都輸左啦!!
我會事後檢討番今次衰係邊方面~下次努力黎過囉~
比賽實有輸有嬴架啦!無可能次次都嬴架嘛~
我咁諗囉~

係囉...

但係你依家係連賽後檢討都唔做,
就希望求其有場會贏的比賽打...

咁你明白依家個問題響邊度呀?
只罵不建議=不負責任
 樓主| winningmok 發表於 2005-7-28 12:59 | 顯示全部樓層
[ref=317917]307[/ref]  在 2005-7-28 11:48 發表:

係囉...

但係你依家係連賽後檢討都唔做,
就希望求其有場會贏的比賽打...

咁你明白依家個問題響邊度呀?

明喇!我答你問題都問自己點解會咁答呢~
好奇怪~我咁樣答得你就即係我明啦
但係....唔知自己過唔到邊關囉!!
307 發表於 2005-7-28 23:05 | 顯示全部樓層

[ref=318017]winningmok[/ref]  在 28.7.2005 12:59 發表:
明喇!我答你問題都問自己點解會咁答呢~
好奇怪~我咁樣答得你就即係我明啦
但係....唔知自己過唔到邊關囉!!

你係心態上放唔低,
原因係咩我唔清楚...
但係如果你自己都攪唔清楚的話,
你就唔駛旨意走得出呢個局面。
只罵不建議=不負責任