hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 香港巴士討論 (B2) 城巴路線 N969 更改行車路線
開啟左側

[服務調整] 城巴路線 N969 更改行車路線

PF2802 發表於 2015-12-7 22:11 | 顯示全部樓層

JC8385 發表於 2015-12-7 22:00
你強行用日間線把尺去度通宵線本身已經有問題啦,你係咪收返21.4先
同埋你影響晒唔係某個小區,而係成個 ...

你講笑咩我用日間線既規格會支持條線行屯公?你訓醒未呀

繼續講咩影響成個天水圍咪繼續顯得你自私

第一N969仲有容量載客
第二通宵線就係兜 你估條條都N8P咁款?
第三呢個改動只係用多10分鐘
第四屯門返天水圍多個選擇

影響係無講錯
不過呢個改動既影響絕對係合理水平
你話要行埋深井我就反
TR5774
JC8385 發表於 2015-12-7 22:18 | 顯示全部樓層
PF2802 發表於 2015-12-7 22:11

有邊條通宵線係會用係咪爆嚟做standard既先
好簡單做compairsion,N260行埋唔駛深井啦,大欖好無?
道理一樣姐
自乜鬼嘢私,本身新市鎮已經唔係近
唔通又要條條都好似N293咁兜?
JC8385 發表於 2015-12-7 22:22 | 顯示全部樓層
如果你話三點後班次先改我都冇意見
但而家係一刀切成晚改

要出聲都唔出唔通學某D黨條線都改埋先出聲呀
PF2802 發表於 2015-12-7 22:43 | 顯示全部樓層

JC8385 發表於 2015-12-7 22:18
有邊條通宵線係會用係咪爆嚟做standard既先
好簡單做compairsion,N260行埋唔駛深井啦,大欖好無?
道理 ...

咩爆咩standard呀?通宵線就係用最少資源做最多客
唔搵客唔通用N237做目標呀?

天水圍就遠屯門就唔遠?
人地咁多年咩都無你又唔可憐下佢?
點樣兜都有分合唔合理既
行屯門返天水圍根本就非常合理
N30咁多年都係咁行
係你好彩 當年有得獨佔一條通宵過海巴姐
而家要同人分 用多10分鐘就係度嘈嘈閉
唔話自私都唔知點形容

TR5774
kmb63x 發表於 2015-12-7 22:49 | 顯示全部樓層
JC8385 發表於 2015-12-7 22:22
如果你話三點後班次先改我都冇意見
但而家係一刀切成晚改

你好 我都係撐一刀切

係咪想講藍地果位垃圾議員呢
63x唔經荔枝角深水埗 68a唔經葵涌
任人愚慾都唔出聲.....
宜家N969經藍地洪水橋 咩都無做過就可以坐享其成
梓淵 發表於 2015-12-7 23:03 | 顯示全部樓層
PF2802 發表於 2015-12-7 22:11

行埋落深井都係再多十零分鐘之嘛
你唔望吓深井人地咁多年冇通宵過海巴士
況且你估淨係深井人得益? D天水圍人食完滿記仲可以有直車返屋企添呀
咁自私架

EH2674 發表於 2015-12-7 23:15 | 顯示全部樓層

PF2802 發表於 2015-12-7 22:43
咩爆咩standard呀?通宵線就係用最少資源做最多客
唔搵客唔通用N237做目標呀?

乜都無?49s咩呢架?仲有銅鑼灣返元朗既紅小呢?開辦日期仲早過N969喎,仲有N962喎

城巴要改我地控制唔到,不過唔該改完返天水圍頭兩粒鐘密返車同出港島尾車唔好改
強人所難,不可一不可再
PF2802 發表於 2015-12-7 23:16 | 顯示全部樓層
梓淵 發表於 2015-12-7 23:03
行埋落深井都係再多十零分鐘之嘛
你唔望吓深井人地咁多年冇通宵過海巴士
況且你估淨係深井人得益? D天 ...

唔好咁幼稚啦
我前面都講過兜都有分合唔合理
你咁講同個d咩行十八區既廢話有咩分別姐
TR5774
EH2674 發表於 2015-12-7 23:20 | 顯示全部樓層
PF2802 發表於 2015-12-7 23:16
唔好咁幼稚啦
我前面都講過兜都有分合唔合理
你咁講同個d咩行十八區既廢話有咩分別姐

多客時段你咪又係話兜埋屯門,仲話好合理添,你講既野同講個D兜晒十八區既廢話一樣無分別
強人所難,不可一不可再
PF2802 發表於 2015-12-7 23:24 | 顯示全部樓層

日難

EH2674 發表於 2015-12-7 23:15
乜都無?49s咩呢架?仲有銅鑼灣返元朗既紅小呢?開辦日期仲早過N969喎,仲有N962喎

城巴要改我地控制唔到 ...

49S係差唔多 我以為淨係行良田個邊無提紅小淨係做銅鑼灣
N962直頭九唔搭八
大家都有多少距離喎
你拉黎講?

其實人地咁改實有經大腦既
點都會諗過第時點執

TR5774