peterkwan 發表於 2021-6-30 13:57

九巴深井宣傳轉乘優惠 (有新增轉乘優惠)

https://www.facebook.com/martinlau2015/photos/a.1032035216853889/4354119164645461/

新增轉乘 234A/B <> 934/934A. 惟網頁及 banner 內沒有該新增轉乘之優惠詳細資料.

kay 發表於 2021-6-30 14:08

234A/B <> 934/934A
都係月票專利

BBI只係錦上添花

但對手係962B
934 30分一班
真係多謝晒了

M722 發表於 2021-6-30 14:34

234A/B934/934A
都係月票專利

搭962B 三十分鐘已經過西隧,234A/B<>934/934A遊車河一流.

odwinkinglam 發表於 2021-6-30 15:34

非繁忙時間,934延長去深井,吸下D$2客,月票客,同幫補下唔想夏天等車的962B客

ricky 發表於 2021-6-30 15:54

爭取52X 轉 40,否則就爭取全日東九龍線

AtrHenu 發表於 2021-6-30 16:37

234A/B934/934A
都係月票專利

可惜934加時延長服務時間無聲起囉,月票人繼續慢遊地坐倒頭53,52X到屯轉坐960/961甚至出美孚擇時間地轉坐102,905呢!!:funk:

樂仔〞 發表於 2021-6-30 19:28

234A/B 免費轉乘 934/A

lsc04d11 發表於 2021-6-30 19:35

234A唔講要留意 234B成大段路都冇962B競爭又好似好少人會搭234B/53往浪翠園方向轉962B往港島方向觀感問題?

qunow 發表於 2021-6-30 21:28

odwinkinglam 發表於 2021-6-30 15:34
非繁忙時間,934延長去深井,吸下D$2客,月票客,同幫補下唔想夏天等車的962B客 ...

用半個鐘一班車做唔想等車嘅客?

leo_ku 發表於 2021-6-30 21:37

頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 九巴深井宣傳轉乘優惠 (有新增轉乘優惠)