edhong 發表於 2021-10-20 19:12

S3bl430 發表於 2021-10-20 11:05
九龍區最講求緣份的巴士線終於差不多開辦了
唔知20A下繁西九龍站開出後半小時可唔可以去到柯士甸站
唔知 ...

昔日1K、2K超級大循環都頂到10年8載先收檔,不過當年唔同今日,唔駛同佢哋驚嘅,我諗。

諗到1K包車遊河就爽爆。

JCTK 發表於 2021-10-20 19:25

咁樣一程要行幾多個鐘

AE367 發表於 2021-10-20 20:25

JCTK 發表於 2021-10-20 19:25
咁樣一程要行幾多個鐘
個半鐘都唔知得唔得;P
快速變龜速;P

nchmt 發表於 2021-10-20 21:12

唔知有冇796轉乘優惠呢

kiwai 發表於 2021-10-20 21:23

點解沐安街特別班次會視乎交通情況繞經沐泰街?
係咪承啟道西行右轉沐安街成日都塞車?

kmb71k 發表於 2021-10-20 21:40

尖沙咀果堆
搭5A或者搭13X/224X麗晶行過去都快過佢
不如佐敦道直出彌敦道好過

xdxd 發表於 2021-10-20 22:35

99MAN 發表於 2021-10-20 16:46
真係咁有需求嘅話老狗神早攞咗條297拉去尖東同796x搶客啦

其實就真係有嘅
上路落紅磡對家得15,去尖東海邊得條5A
以796X嘅服務質素又真係有一批客會搭嘅

dennis28a 發表於 2021-10-20 22:37

FBI2 發表於 2021-10-20 15:47
睇個款遲早變雙向總站,擺沐安街

你信唔信城巴佛心加番個 970 系轉 20A BBI,
然後改擺麼地道同 973 共用坑位,之後全日。

10598C 發表於 2021-10-20 23:34

dennis28a 發表於 2021-10-20 22:37
你信唔信城巴佛心加番個 970 系轉 20A BBI,
然後改擺麼地道同 973 共用坑位,之後全日。 ...

屎水邊有咁好心放走西九龍站前W1站位
係嘅話莫講擺麼地道,本身最順路係擺漢口道

Choi 發表於 2021-10-20 23:48

10598C 發表於 2021-10-20 23:34
屎水邊有咁好心放走西九龍站前W1站位
係嘅話莫講擺麼地道,本身最順路係擺漢口道 ...

如果拉79X落去西九然後20A放尖東就perfect喇
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: 城巴 20A 服務詳情