TY4934 發表於 2022-6-4 13:21

屯馬綫係唔係點都唔會夠263 269D快?

請問屯馬綫係唔係點都唔會夠263 269D快?

kay 發表於 2022-6-4 13:27

快定唔快決勝負?

Citcalag 發表於 2022-6-4 13:32

屯馬線幾時開始會經沙田火車站

上到城隧即刻有車咪263快囉

兩邊都近黨鐵站就屯馬快,就係咁

GD1570 發表於 2022-6-4 13:37

263沙田開車起計30分鐘到轉車站,45-50分鐘到屯門站。

港鐵快極都要54分鐘(FROM MTR MOBILE APP),仲未計等車。

自己諗。

HG6729 發表於 2022-6-4 13:38

又尼一決雌雄?其實睇個人喜好 我自己鐘意鐵 有人鐘意巴士咁點計先

kay 發表於 2022-6-4 13:39

263沙田開車起計30分鐘到轉車站,45-50分鐘到屯門站。

港鐵快極都要54分鐘(FROM MTR MOBILE APP),仲未計 ...

鐵粉先唔理巴士幾快

AVBWU291 發表於 2022-6-4 13:56

港鐵快極都要54分鐘(FROM MTR MOBILE APP),仲未計 ...

54分鐘係計咗2分鐘初乘候車時間

he_01 發表於 2022-6-4 14:11

kay 發表於 2022-6-4 13:39
鐵粉先唔理巴士幾快

去沙市就梗係巴士快 不過入馬鞍山就難講

213D 發表於 2022-6-4 14:57

263一定快過屯馬,至於269D,出沙田肯定快過屯馬,返元朗要睇博愛對你幾「好」,之前係果度塞左4個字🤣🤣

joechau123 發表於 2022-6-4 15:01

213D 發表於 2022-6-4 14:57
263一定快過屯馬,至於269D,出沙田肯定快過屯馬,返元朗要睇博愛對你幾「好」,之前係果度塞左4個字🤣🤣 ...

下繁錦田出已經好左好多㗎啦,雖然差無幾多。

話時話,269D上繁出沙田客量係點?我試過非繁坐出去都好似坐唔滿,反而下繁入元朗天水圍就繼續熱鬧。
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 屯馬綫係唔係點都唔會夠263 269D快?