FBI2 發表於 2022-8-11 15:00

九巴11C減班

生效日期:8月15日

平日15至30分
假日20至30分

eric278 發表於 2022-8-11 15:25

乘客通告
https://search.kmb.hk/KMBWebSite/AnnouncementPicture.ashx?url=1660200956_3791_0.pdf

tommy14D 發表於 2022-8-11 15:26

11C依家秀茂坪真係執雞為主,黃大仙又快唔過214,去觀塘道又慢過1A,去彩虹又係係仲多條線入面最慢, 而家得返竹園去觀塘秀茂坪獨市同主力做翠屏客

tommy14D 發表於 2022-8-11 15:28

eric278 發表於 2022-8-11 15:25
乘客通告
https://search.kmb.hk/KMBWebSite/AnnouncementPicture.ashx?url=1660200956_3791_0.pdf

六日朝頭早啲班次30min一班,唉

VK4642 發表於 2022-8-11 15:36

11C依家秀茂坪真係執雞為主,黃大仙又快唔過214,去觀塘道又慢過1A,去彩虹又係係仲多條線入面最慢, 而家 ...

自從屯馬綫通車後一次都無搭過

Quanta 發表於 2022-8-11 16:17

VK4642 發表於 2022-8-11 15:36
自從屯馬綫通車後一次都無搭過

但佢服務範圍關屯馬乜事

VK4642 發表於 2022-8-11 16:30

Quanta 發表於 2022-8-11 16:17
但佢服務範圍關屯馬乜事

啟麗未有屯馬綫時,去鑽石山或者黃大仙係坐11C,開左之後就行去啟德搭鐵,反正價錢都差唔多

M722 發表於 2022-8-11 18:36

11C依家秀茂坪真係執雞為主,黃大仙又快唔過214,去觀塘道又慢過1A,去彩虹又係係仲多條線入面最慢, 而家 ...

11C好少搭足全程。

我間中都會晚上夾埋時間搭11C, 翠屏>彩虹村或九龍灣、彩虹往竹園。

Man@MFHK 發表於 2022-8-11 20:36

就黎減到變11D班次,幾時派埋綠巴過去行吓?

Man@MFHK 發表於 2022-8-11 20:40

呢個班次,天馬人去觀塘要平可以行落樂富搭11D,快就老龍大把九東線任你上,再唔係行落黃大仙搭鐵,真係得返竹園人先會搭。
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 九巴11C減班