FBI2 發表於 2022-9-6 19:27

城巴950開辦消息

生效日期:2022年9月26日
菁田至會展站
來回各一班

HR1377 發表於 2022-9-21 12:20

城巴乘客通告

https://www.bravobus.com.hk/tc/uploadedPressRelease/19574_20220921_CHI.pdf?fbclid=IwAR1VU6vkQNLTESHNbJvrdRBzxc9-BIAI-5Cs11wA7JWnbgdKNqKXggNoIWs

lsc04d11 發表於 2022-9-6 19:30

955要再拖? 我以為係孖公仔嘅添....要麻煩站務組?

HR1377 發表於 2022-9-6 20:04

留名睇下950使用會展站哪一條車坑,另一篇帖子傳聞指930延長去摩頓台被否決:lol

HG6729 發表於 2022-9-6 20:05

960拉上兆康北咪得又招埋垃圾標… 屎水cut 港島開新界線去鬥爭客 正宗損人不利己 打贏靠暗器

he_01 發表於 2022-9-6 20:16

HG6729 發表於 2022-9-6 20:05
960拉上兆康北咪得又招埋垃圾標… 屎水cut 港島開新界線去鬥爭客 正宗損人不利己 打贏靠暗器 ...

就算唔招標 以960嘅區內走線同客量都唔應該拉正線過去

1320 發表於 2022-9-6 20:36

lsc04d11 發表於 2022-9-6 19:30
955要再拖? 我以為係孖公仔嘅添....要麻煩站務組?

見到50, 55既情況, 宜家會開950已經好進取;P

3asv@59x 發表於 2022-9-6 20:43

950.....只係一條城巴版本既960支線,當初俾960C入去已經得,係都要開埋啲重複嘅路線

JC8385 發表於 2022-9-6 22:05

1320 發表於 2022-9-6 20:36
見到50, 55既情況, 宜家會開950已經好進取

以繁時打後960P嘅情況
只能講祝屎水好運

btw 950都無轉車功能
繁時好心唔停轉車站當另類P960做啦

nokia 發表於 2022-9-6 22:06

菁田路邊巴士總站,仲有位放新線?

kmb63x 發表於 2022-9-6 22:17

JC8385 發表於 2022-9-6 22:05
以繁時打後960P嘅情況
只能講祝屎水好運

960P上環中環金鐘唔跟960停站唔討好紅橋至屯市乘客, 勝在可以幫下960手, 但朝早960出車海又唔駛幫手
950唔怕慢肯跟跟67A路線上公路有機會執到下富泰景峰客
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 城巴950開辦消息