hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 香港巴士討論 (B2) 91M客量(星期六中午時段)
開啟左側

[經歷分享/報告] 91M客量(星期六中午時段)

FS7418 發表於 2022-10-16 19:03 | 顯示全部樓層

AVBWU291 發表於 2022-10-15 14:21
你都識講 mid-term 啦...
學校線學生放學冇客,咁執得啦...

諗唔諗得明係其次

最主要係出個po嚟同人講佢讀緊科大
s20131417 發表於 2022-10-16 23:14 | 顯示全部樓層
LRT610-1092 發表於 2022-10-16 18:25
有晚2210出ATSE
架車接近吉車遊街到科大,結果要企人走

…但係去到91M尾二車 / 91尾班車
南閘已經無乜人等(得兩三個客)

^ 預計到達科大南時間:
91M尾二車 - 2338
91尾班車 - 2342
人家盲目追首航,小弟靜待小確幸的到來~
 樓主| LRT610-1092 發表於 2022-10-23 20:06 來自手機 | 顯示全部樓層
ne2059 發表於 2022-10-15 22:54
我讀咗4年,科南條隊最長嗰次係PHYS1003 midterm後,夜晚9點排到過咗學校入面條斑馬綫,仲勁過中秋 (利申20 ...

明天的2055班次應該頂閘走,因為有midterm在2050完
TuNg''=) 發表於 2022-10-23 20:20 來自手機 | 顯示全部樓層

香港咁多條線,遲啲成個版都係xx線客量報告

評分

參與人數 1aPower +4 HugeC +10 收起 理由
neoplan720p + 4 + 10 板務唔肯做野,可以點???

查看全部評分

樓主| LRT610-1092 發表於 2022-10-26 09:45 來自手機 | 顯示全部樓層
前晚midterm 2050完,南閘排了一個U形。九巴派出ATENU行走2050班次,但南閘仍然一站打爆,幸好有後面的91幫忙清客。
12Lane 發表於 2022-10-26 09:56 來自手機 | 顯示全部樓層
讀大學啦,都咁大個人,呢度唔係巴士日記。

評分

參與人數 1aPower +4 HugeC +10 收起 理由
neoplan720p + 4 + 10 板務唔肯做野,可以點???

查看全部評分

s20131417 發表於 2022-10-31 22:18 來自手機 | 顯示全部樓層

是晚南站實況~
10點後仍然旺場~
(相信又離唔開晚間各活動了)
214P_world 發表於 2022-11-1 00:27 | 顯示全部樓層
s20131417 發表於 2022-10-31 22:18
是晚南站實況~
10點後仍然旺場~
(相信又離唔開晚間各活動了)

10點後 小巴 巴士 齊齊咁長龍確實有點誇張, 九巴該時段係唔係要加返密呢? (好似開25, 雖然91開20)
獨學而無友,則孤陋而寡聞
s20131417 發表於 2022-11-1 10:51 來自手機 | 顯示全部樓層
214P_world 發表於 2022-11-1 00:27
10點後 小巴 巴士 齊齊咁長龍確實有點誇張, 九巴該時段係唔係要加返密呢? (好似開25, 雖然91開20)
...

同一時間
北閘等11/M落山嘅人龍都唔講得輸⋯
Ohm 發表於 2022-11-1 12:31 | 顯示全部樓層

FS7418 發表於 2022-10-16 19:03
諗唔諗得明係其次

最主要係出個po嚟同人講佢讀緊科大

出970留後報告就話啫