hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 巴士攝影作品貼圖區 (B3) [ 做馬 ] 閒貼 JT4686
開啟左側

[ 做馬 ] 閒貼 JT4686

關閉 [複製鏈接]
HL1928 發表於 2009-12-13 22:06 | 顯示全部樓層

原帖由 JT4686 於 2009-12-13 22:02 發表
見站友造馬圖所以貪得意upload上去而已,以免有瓜田李下的情況出現,所以刪除
以免有誤會

站友,你刊登面書的帳號,這樣是侵犯私隱喔

不過 , 我依家懷疑你擅自那取 KN9213 @ C的 JT4686 @ 373A 做馬相片放上 Facebook 給人觀看 ..
有侵犯 KN9213 @ C 版權之嫌
不宜 ! 尚德臭道士出沒注意 !
JT4686 發表於 2009-12-13 22:09 | 顯示全部樓層

回復 41# 的帖子

當時我是問取KN9213@C同意下才刊登,以及面書中我是定下不公開
站友這樣又算不算侵犯私隱喔
HL1928 發表於 2009-12-13 22:10 | 顯示全部樓層
原帖由 JT4686 於 2009-12-13 22:02 發表
見站友造馬圖所以貪得意upload上去而已,以免有瓜田李下的情況出現,所以刪除
以免有誤會

請注意,貼出我在面書不公開的內容形同侵犯私隱
我沒有授權他人可以任意貼出面書內容,不要以身試法 ...

EE , 又改左野喎 , 咁就唔同回法啦
因為以上相片我係 Facebook 打 JT 已經自動發放你的資料
如果你怪人侵犯私隱 , 請你自己改好你 Facebook 先好講野
HL1928 發表於 2009-12-13 22:12 | 顯示全部樓層

原帖由 JT4686 於 2009-12-13 22:09 發表
當時我是問取KN9213@C同意下才刊登,以及面書中我是定下不公開
站友這樣又算不算侵犯私隱喔

請拿出証明 KN9213 @ C 有同意的証明 , 否則樓主有權控告版友 JT4686 侵權

e , 咪住 , 又有人自己對號入座
咩版友 JT4686 肯認張 JT4686 行 373A 係做馬相啦咩 ?
咁者係之前你 italk 貼果張係做馬相

唔知邊個講緊大話呢 ?
明眼人 , 自己會睇得明見事
死雞撐飯蓋我見得多
不過要撐到講埋大話兜咁大個圈但係都兜唔番
我就真係未見過呢 D 人咁 " 勁 " , 講足 5 頁 , 到頭來比人睇穿哂 ~ 哈.

清者自清

JT4686 發表於 2009-12-13 22:15 | 顯示全部樓層

回復 44# 的帖子

面書內容我是出於自用,定為不公開
我沒有在網上論壇公佈

我當然知看post是出時令頭檔,所以指出該圖並不是7月cap下,而是最近的事

請留意上文下理
面書上的一幅一回事,壇上的一幅是另一回事,無抵觸
壇的原圖,的確是洗機時不見了,面書上的與壇上的沒有關係
不要屈打成招,是不道德行為

最後,我沒有做過就當然不會認,清者自清
本文決定交於站方處理

HL1928 發表於 2009-12-13 22:20 | 顯示全部樓層
原帖由 JT4686 於 2009-12-13 22:15 發表
我沒有在網上論壇公佈

最後,清者自清,並決定交於站方處理

原來到頭來要拎番頭盔搵版主處理你呢d 做馬相片
真係 " 等 " 版主慘 , 為左你一個人搞咁多野仲要比你交番比佢處理
LZ4519 發表於 2009-12-13 22:36 | 顯示全部樓層

算吧啦...
都唔係第一次甘..
明明係張做馬相又唔應
所有重要證據都會係出現是非之後突然消失
大家心知肚明
比人cap哂圖爆哂出黎..你say句sorry咪得囉..
使乜搞到甘...
ATE24 發表於 2009-12-13 22:41 | 顯示全部樓層
原帖由 JT4686 於 2009-12-13 22:15 發表
我沒有在網上論壇公佈

請留意上文下理
面書上的一幅一回事,壇上的一幅是另一回事,無抵觸
壇的原圖,的確是洗機時不見了,面書上的與壇上的沒有關係
不要屈打成招,是不道德行為

誰要屈你?

相片桶o的圖,張張無死係死o左o個張。
面書咁多圖,俾人打兩句又唔見埋。

係呢呵,部機死o左無o左張圖,點解連相片桶o個張都無埋?
使唔使我同你起哂你貼過o既相出o黎慢慢數?如果要我咁做到時你只會死得更加難睇。

講到尾,無人要屈你。我o地屈你有咩著數先老實講。
但係你背後做做埋埋o既小動作好難唔引人懷疑。
你唔好當一眾版友係死o既先得。

繼續o個四個字,

公器公用 香港早要有品
3357。KS8450 發表於 2009-12-13 22:50 | 顯示全部樓層
又戴頭盔
陣間因住係ITALK CAP 圖又話PS/ 以身試法
PoohPoohJoe 發表於 2009-12-13 23:01 | 顯示全部樓層

原帖由 tomchen 於 2009-12-13 21:20 發表

頭像係即時的,依家搵舊文睇,都係出返呢一刻o既頭像...

佢連呢樣都唔知
真係笑已恥
等我開包花生食下先
唔該某人唔好因為被人屈機而深潛