hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 hkitalk.net 站務資源中心 (Z) 站務事宜及分板事務討論 (Z23) 問:有關admin22將站友id = ATE24停版的決定 ...
開啟左側

問:有關admin22將站友id = ATE24停版的決定

JU2541 發表於 2010-7-30 13:38 | 顯示全部樓層

其實點解站方唔以「行政指令」要求該版主企出黎交代?
% V* q  Z# T' s8 W( r. X3 W% ~. B避得一時唔避得一世...
人一九,腦便殘
Snoopy@FB8617 發表於 2010-7-30 23:20 | 顯示全部樓層

回復 71# 的帖子

若果站方保護緊該版主既話
- ~  \3 U7 \1 e( I: N行咩政咩指咩令都冇用...
某巴士公司疑似謊稱區議會重組方案經區議會通過
JU2541 發表於 2010-7-31 11:16 | 顯示全部樓層

原帖由 Snoopy@FB8617 於 2010-7-30 23:20 發表
+ {4 ~2 J' O' N- I+ B0 Y$ U: {: j若果站方保護緊該版主既話
9 }1 c" A4 q' c. K6 q/ E9 }: P. H) Q行咩政咩指咩令都冇用...
6 X. M8 R' C* b5 v* @' Y

1 l) D' f7 X# U9 \今日佢有執行過版務工作/ D& ^# Z1 N/ L2 I; u) U; {
但未出黎交代....
7 Y0 ]1 P( \; `' y- X, N3 h9 l+ {3 ^/ ?! E& ~& d' ]
咁大個人...錯就要認 打就要企定..
人一九,腦便殘
307 發表於 2010-7-31 11:38 | 顯示全部樓層
事件越演越「劣」,5 V8 r7 U6 X+ V, C
我都唔明白呢個admin係可以再點樣立足。
9 v% p6 e  v# d' s' s6 [" n& F) V+ c  H/ O. T1 u1 f8 Y/ f
瓜田李下的問題一天未解,
: ^# F' `+ |" j1 O0 ~我都唔覺得佢會再執行版規的說服力。
只罵不建議=不負責任
091320906 發表於 2010-7-31 22:37 | 顯示全部樓層
簽名被屏蔽
ben2004 發表於 2010-7-31 23:58 | 顯示全部樓層

有關版主繼續執行版務同發表偉論, 但係到呢一刻仲未肯交待
2 C* V& b8 X: b: t" j講真, 想扮睇唔到, 唔該連聲都唔好出, login 都唔好啦1 q1 P4 @4 B. A+ u6 Y, t
又要話比人知一路 keep 住有上版
5 O0 v8 c- p& M4 u5 [! ], ?- y+ \又要唔起度出聲
5 c* a7 l) n  v2 P( t1 U3 [政治智慧其低
Snoopy@FB8617 發表於 2010-8-1 00:32 | 顯示全部樓層

回復 76# 的帖子

我信呀/ K  g5 @% R- v4 n7 K7 ~5 W3 a
若果今次成件事都冇合理解釋既9 m9 D7 H4 Q5 F. s2 U
咁相信閣板友講既野都只會追住俾人鬧
某巴士公司疑似謊稱區議會重組方案經區議會通過
JU2541 發表於 2010-8-1 14:25 | 顯示全部樓層
原帖由 ben2004 於 2010-7-31 23:58 發表
' J  r7 l6 d( Q有關版主繼續執行版務同發表偉論, 但係到呢一刻仲未肯交待1 P1 m( A+ n8 p2 x4 s  \: u
講真, 想扮睇唔到, 唔該連聲都唔好出, login 都唔好啦1 \7 r1 _$ }: c/ q
又要話比人知一路 keep 住有上版
( s* {9 G) u6 D4 r% e/ L/ W又要唔起度出聲
/ W8 h- j! x8 o! F5 u政治智慧其低 ...
) j" l7 [+ Q1 r$ G/ J5 W) V* q

. o6 R+ d! N- s  R. _登入過都冇咁顯眼3 W& k7 D1 j( Q+ w0 A
仲要 B0 B3 咁顯眼地執行版務
  [, i" D* }+ \1 e' f% e. x2 ]" b" ]! ^
. y7 x$ J  L+ h2 p( W
做錯野就避,,都唔係做大事,,: \5 b% d% w$ ]" q" X7 N+ u) N6 H" M
你想人地注意 都唔好拎版友黎搞..
人一九,腦便殘
KV149 發表於 2010-8-1 17:28 | 顯示全部樓層

男人大丈夫做左又唔敢認,係無做就企出黎話俾人聽你無做,
4 {2 F# M7 I$ V3 C% P/ y$ i解釋清楚,事隔一個星期,身為熱狗時間開車主任就繼續出巡6 ]. U8 D" o+ k
「親身查證」,身為站務人員就潛水,不過就繼續以個人戶口5 E: J, u  X) q' |( b3 j7 L
發表偉論。無錯,即使站友千呼萬喚你都係有權深潛海底,但% m* e( i. S! h1 E8 g& f6 ^& d6 n
俾你過到呢三十日又點?你本身個底已經唔係靚,遭人詬病,; K' U) w1 o" }3 {! t5 ^7 @' B
淨睇呢篇文已經知站友點睇你喇,總唔會全世界都針對你,眾
$ L" _0 _4 L9 f; K; Q! n' @* b人皆醉你獨醒掛?公道自在人心,站友既眼睛係雪亮既,做版6 ?- b' W4 V& K1 I% m, P- f" O
主做到你咁,我係你我就自動辭職啦,無謂獻世喇。