hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 巴士攝影作品貼圖區 (B3) 【非標準】 16M 特見 x3
開啟左側

【非標準】 16M 特見 x3

關閉 [複製鏈接]
JV7629 發表於 2011-4-27 23:03 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

只係男朋友揸我先知會有特見炸呢排成日俾人拉走,話就話做 1A ,都唔知係咪真既。
之前幾日間唔中都有巴迷黎影,點知今日真係多人。

我真係諗唔到全廣行 16M 係會叫人發癲架

之前幾日既…

NX6979 行左兩日架。

呢架 MJ8161 係三線合體, 1A + 671 + 16M

之前仲有 MF421 同 MA4745 行過 16M ,全部都係 1A 拉車

不過今日都見到巴敗,的確,你地企既馬路你地可能覺得好安全,但 sorry ,我真係一 d 都唔覺得

食完飯之後跟到收工,望見巴敗企向車多既協和街、藍田上高巴總果條街中間…的確你影響唔到我地架車,但有冇諗過其他道路使用者既安全?

我知道我講根本冇用,因為呢 d 野太多人鬧過,如果係改既話,就一早改左,仲駛等到依家?

只係你地做 d 野日後會影響我男朋友既駕駛,我真係好想向度講我既感受

你地影唔到特見,係,你地會好嬲,但我更加嬲既係你地影響其他人

一個唔好彩,你地俾車撞,我真係唔可憐你地,我可憐果個俾你影響既道路使用者囉。

我唔打算放我影左你地既相出黎,你地睇到呢篇文既話,自己心照,下次再見到你地,我真係唔會留情。

評分

參與人數 5aPower +5 收起 理由
FREEDOMSTRIK + 1 正特
nr5800 + 1 agree
MV8599 + 1 nice to meet u :)
lwb701 + 1 正特 +幸會
KC6831 + 1 稀有相片 + 有建設分享 , Thx for sharing ...

查看全部評分

lwb701 發表於 2011-4-27 23:16 | 顯示全部樓層
重貼 - 路過一攝

italk亞氏保加症討論者通病:魚蛋論、離地
HY671 發表於 2011-4-28 00:38 | 顯示全部樓層
貼相咪貼相囉,又要爆埋同渣車果個人既關係...

評分

參與人數 1aPower +1 收起 理由
JT4686 + 1 咪係囉,而家D人真係丫....

查看全部評分

永遠懷念MJ
希司機 發表於 2011-4-28 03:06 | 顯示全部樓層

原帖由 HY671 於 2011-4-28 00:38 發表
有問題咩??我就係佢男朋友~佢講埋跟我車有問題咩??同埋講左同我既關係唔得架?

評分

cy211 + 1 勇氣可嘉

查看全部評分

KC6831 發表於 2011-4-28 03:36 | 顯示全部樓層
原帖由 HY671 於 2011-4-28 00:38 發表

師兄

其實人地出於對另一半的關心、緊張,在上 iTalk 貼相而抒發一下,有什麼問題 ?
相信 B3 除o左係巴士相同相關文字之外都可以容納多一點點東西吧 ?

跟非標準相 ...

評分

MV8599 + 1 十分認同

查看全部評分

謝謝您。
HL1097 發表於 2011-4-28 08:03 | 顯示全部樓層
食飯跟到收工???~~@@...咁多時間既你...師兄女友
 樓主| JV7629 發表於 2011-4-28 09:18 | 顯示全部樓層

跟到咁耐係因為我依家放緊假,唔係既話係冇可能跟咁耐

都係見特見先放上黎,同埋認真講句,巴敗我係有見過,但同時間見咁多巴敗都係第一次。

我到依家都唔明佢地乜心態:自我中心?自以為是?巴士重於生命?

唔好意思,我自己真係覺得咁樣追特見法真係好恐怖。以上呢三架特見,唔係我男朋友揸,根本我唔會追,唔會影。

佢地影還影,唔好影響到其他人。正正常常影咪算囉,做埋晒 d 影響他人既野,想點?
HY671 發表於 2011-4-28 12:39 | 顯示全部樓層
原帖由 希司機 於 2011-4-28 03:06 發表
有問題咩??我就係佢男朋友~佢講埋跟我車有問題咩??同埋講左同我既關係唔得架?

如果你「真係」該位司機,而你又自己話無問題的話,咁當然無問題。
只怕有d人只係為左製造話題而認親認戚啫。
永遠懷念MJ
希司機 發表於 2011-4-28 13:13 | 顯示全部樓層
原帖由 HY671 於 2011-4-28 12:39 發表

如果你「真係」該位司機,而你又自己話無問題的話,咁當然無問題。
只怕有d人只係為左製造話題而認親認戚啫。

如果你唔信我就係相中既該位司機,你可以問下呢到有放我呢幾日既相的版友,同埋下個月16M架熱狗,都會係我揸,你如果有時間歡迎親臨查證
ASV50 發表於 2011-4-28 14:11 | 顯示全部樓層

原帖由 希司機 於 2011-4-28 13:13 發表

如果你唔信我就係相中既該位司機,你可以問下呢到有放我呢幾日既相的版友,同埋下個月16M架熱狗,都會係我揸,你如果有時間歡迎親臨查證

信你係司機又點?唔信你係司機又點?

如果你真係司機,就請你用心專心渣好部車已經足夠

係度講埋D乜乜關係乜乜跟車問題
嬴埋D口水交有乜用?
最終影響可能係你自己,保重