hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 巴士迷吹水區 (B22) 對唔住,我唔想再做巴迷。
返回列表 發新帖
開啟左側

對唔住,我唔想再做巴迷。

樓主| 新手 發表於 2012-5-5 12:39 | 顯示全部樓層

哈 我都唔明點解有啲人加/扣完分又要潛水←AVW5=LF9138我真係唔明你做緊乜

另與各位回應帖既各位師兄「感謝」
如果我係「冷清高」 出埋啲「豪無討論價值」 點解可以出到兩版紙?
如果你話我係「共產黨」 對唔住我恨之也。
如果你話我「毒能量」、「賣廣告」 對唔住我「豪」無賣廣告成份
而咩「毒能量」唔知咩黎 應該都係高X討論區出黎(?)
煩請對自己的言論作出責任。
AVW5=LF9138 發表於 2012-5-5 19:52 | 顯示全部樓層
原帖由 新手 於 2012-5-5 12:39 發表 http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/images/common/back.gif
哈 我都唔明點解有啲人加/扣完分又要潛水←AVW5=LF9138我真係唔明你做緊乜

另與各位回應帖既各位師兄「感謝」
如果我係「冷清高」 出埋啲「豪無討論價值」 點解可以出到兩版紙?
如果你話我係「共產黨」 對唔住我恨 ...

唉... 見你咁慘咁回應下你啦

哈 我都唔明點解我加完人分又要比人話我潛水←新手
另與各位回應帖既各位師兄「感謝」一下‘
如果你唔係「冷清高」 出埋啲「豪無討論價值」 點解會出到兩版紙?

sorry, 我並冇話你你「共產黨」
又冇話你「毒能量」、「賣廣告」 對唔住我真係唔明你做緊乜
而咩「毒能量」真係唔知你up 嘜春野,
又無啦啦放嘜高X討論區出黎(?)
: K1 m6 \$ c4 C# m, w# F# ^. M煩請對自己的言論作出責任。

諗得太多啦你... 我懷疑你有妄想症
癥狀:
1. 儘管深信自己的想法,但在被問及時經常會感到猶疑。
2. 個人過分敏感,特別是在涉及這些想法時。

Thanks for reading / welcome to discess
AVW5=LF9138 發表於 2012-5-5 19:59 | 顯示全部樓層
原帖由 AVW5=LF9138 於 2012-5-5 19:52 發表 http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/images/common/back.gif

唉... 見你咁慘咁回應下你啦

哈 我都唔明點解我加完人分又要比人話我潛水←新手
另與各位回應帖既各位師兄「感謝」一下‘
如果你唔係「冷清高」 出埋啲「豪無討論價值」 點解會出到兩版紙?

sorry, 我並冇話你你 ...

重有補充.
都冇人扣過你分, 又話比人扣分直頭痴線架..
算吧啦你‘‘‘ ....對~唔住
happykeroro 發表於 2012-5-5 22:59 | 顯示全部樓層

你係鐘意巴士既, 怕咩俾人標籤?

每個人都有自己既興趣, 樓主唔係俾人講兩講就唔鐘意嘛?

評分

參與人數 1HugeC +1 收起 理由
Mandurah__Line + 1 咪係 ^^

查看全部評分

AVW5=LF9138 發表於 2012-5-5 23:39 | 顯示全部樓層
原帖由 happykeroro 於 2012-5-5 22:59 發表 http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/images/common/back.gif
你係鐘意巴士既, 怕咩俾人標籤?

每個人都有自己既興趣, 樓主唔係俾人講兩講就唔鐘意嘛?

係啦... 就正正因為樓主有妄想症
所以就好怕俾人標籤, 其實問題就係源於自已

佢真講兩講就唔鐘意, 然之後就會作呀作呀
將一大炸野mix 起一齊, 就話人地點點點點點
之後好就話冇啦冇得救啦, 然後就世事看透咁講:「對唔住,我唔想再做巴迷。

其實佢真係好慘, 要唔再做巴迷
又要寫一千字, 之後重要每日上尼打卡...
真係為難了新手

評分

參與人數 1HugeC +1 收起 理由
happykeroro + 1 理性分析

查看全部評分

Mandurah__Line 發表於 2012-5-6 00:21 | 顯示全部樓層
任何一樣興趣﹐甚至乎做男人女人﹐ 都會有被人標籤既機會
如果你身邊D女性成日講到男人幾衰甘你係咪要做變性手術﹖

真係鐘意巴士既既﹐絕對唔會因為某D人既標籤而放棄鐘意巴士
做番自己應該做既野就無事啦

而且﹐你退出係無需要向大家交代既
甘做只會令人捕實你係咪已經徹底地退出
I have a cyka. I have a blyat. Uh!...
joeli16 發表於 2012-5-8 00:18 | 顯示全部樓層

吉文,sorry!

樓主| 新手 發表於 2012-5-8 19:46 | 顯示全部樓層
原帖由 AVW5=LF9138 於 2012-5-5 23:39 發表 http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/images/common/back.gif

係啦... 就正正因為樓主有妄想症
所以就好怕俾人標籤, 其實問題就係源於自已

佢真講兩講就唔鐘意, 然之後就會作呀作呀
將一大炸野mix 起一齊, 就話人地點點點點點
之後好就話冇啦冇得救啦, 然後就世事看透咁講: ...

老友我想問下我黎打卡是咪有罪?
入得黎是咪一定係巴迷?
入黎求知識不可以乎?

評分

參與人數 1aPower -1 收起 理由
AVW5=LF9138 -1 廢話連篇

查看全部評分