hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 hkitalk.net 站務資源中心 (Z) 站務事宜及分板事務討論 (Z23) Admin69到底去向如何?
開啟左側

Admin69到底去向如何?

sea1986 發表於 2012-9-17 10:05 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

早半個月前,admin69信誓旦旦話︰
就板友們提出的建議, 我正深切考慮, 並於適當時候公佈安排

1 m! L8 K0 I( A: d( P6 c/ d: j5 g# M6 C' J+ p2 d
如今半個月後,admin69除左貼一份會喺6/9-10/9放假嘅通告外
6 _& p$ A6 m) W就乜表示都冇,說好的「適當時候公佈」的安排呢?
; Q. m9 l& A& e0 v( X1 |) Q: A如果當初唔考慮板友建議嘅話,就唔好講「正深切考慮, 並於適當時候公佈安排」, o7 |1 v9 X$ x1 |
咁只會再一次破壞自己嘅誠信
" a# c: }) D  q$ E
4 b0 e: p9 R4 W7 x而且admin69喺放假通告完左7日後(10號>17號)都唔見上線
# {3 }+ d7 O& B- e" a7 N請問呢個假係咪未放完呢?
) a, ^5 h% i4 I, X3 [3 I1 A; [3 i0 H6 P
* K; n& m; l  G6 R5 C& A' D" t多謝解答
貶低香港人,擁抱強國人,可悲
paul2357paul 發表於 2012-9-18 00:26 | 顯示全部樓層
admin69潛水?我就唔信。% D% n  q( |2 p& R( }# ^, L" ~0 e

' r% ^( Q; J+ n8 z& ~( A- x8 s剛才佢先至捉完doraemonpaul的http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/thread-717871-1-1.html因為谷佢自己快將被系統自動鎖文的post上水令到該post有機會繼續討論而ban佢一個月http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/thread-721089-1-1.html8 S' o4 A2 q" C& g
6 s, W5 A6 X5 L* M5 O! K- O
doraemonpaul上次因為http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/thread-717982-1-1.html俾人ban完冇耐,http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/thread-717871-1-1.html係doraemonpaul既其中一個斷頭post(因為版友被ban期間該版友的所有post都會被遮住)。佢救這個post,令其他版友更加留意到佢既post不再被遮住,結果這個post真係起死回生,但咁就再次被ban,可憐lo!
# H- m* k1 Q: [% u3 H( @/ _" N
9 W9 G: k; E; G7 ydoraemonpaul今次被ban,令到佢再產生這兩個斷頭posthttp://www.hkitalk.net/HKiTalk2/thread-721064-1-1.htmlhttp://www.hkitalk.net/HKiTalk2/thread-715974-1-1.html。希望各位想回應這兩個斷頭post既版友pm doraemonpaul問下佢這兩個斷頭post講甚麼,好讓這兩個斷頭post能夠有得繼續討論,同時亦令doraemonpaul避免再因為此而中伏。
3 @3 H* `3 l/ O0 d
/ T" u' i: W# r6 C7 v[ 本帖最後由 paul2357paul 於 2012-9-18 00:57 編輯 ]
dongfeng 發表於 2012-9-18 02:05 | 顯示全部樓層

回復 2# 的帖子

停板中的站友,不能收發pm。
에이핑크 대박!
 樓主| sea1986 發表於 2012-9-18 11:47 | 顯示全部樓層

回復 2# 的帖子

似乎呢位板主做嘢幾甩漏7 k/ {: T- L! a4 K. L) G
停板通告只貼Z4- q  L0 c4 w: A. W; E9 d6 H8 H' s
但原文就唔貼+ Q- i( T! V4 Y- E; ~4 `
點解板主可以咁做嘢法7 X/ b) R7 o. Z1 X1 r: p' A1 V
! E4 k. f9 E' A' q$ @) i6 Z
admin69似乎一直避答,唔面對公眾( r1 `$ d, U  N! b9 a: K; ]
承諾過回應板友要求,但最後又不了了之* N& E6 c3 K0 _5 h2 p
好唔得喎
貶低香港人,擁抱強國人,可悲
ATE24 發表於 2012-9-18 20:23 | 顯示全部樓層
原帖由 sea1986 於 2012-9-18 11:47 發表
' d' S% V2 e$ A* o7 S似乎呢位板主做嘢幾甩漏
5 V: a; o; }/ b3 P; X7 ~停板通告只貼Z4
4 ~. y2 Q- \9 Z1 f! f% l+ V但原文就唔貼. R8 s- Q: i3 E/ r
點解板主可以咁做嘢法( d6 Q0 c4 z7 P+ _# {

% u8 v0 i# h* O" }$ badmin69似乎一直避答,唔面對公眾
, e* I) o+ R* a/ r7 Q: \承諾過回應板友要求,但最後又不了了之& w: p& X: t5 g6 S7 z: D: L
好唔得喎 ...
Le 條友個作風令我諗起當年 iTalk 一門三傑入面其中一個

評分

參與人數 1HugeC +1 收起 理由
kwyeung + 1 一門三傑

查看全部評分

公器公用 香港早要有品
paul2357paul 發表於 2012-9-18 21:07 | 顯示全部樓層
原帖由 sea1986 於 2012-9-18 11:47 發表
8 u- B# I4 H2 p) k" j4 ~% v- z似乎呢位板主做嘢幾甩漏
$ m8 G1 I  V7 p5 m停板通告只貼Z4. d0 ~$ j9 ~* v0 L
但原文就唔貼
: i1 j& t/ V6 @/ ^點解板主可以咁做嘢法
! @  K0 O9 @/ v  {
9 ^  ~1 M( Q# madmin69似乎一直避答,唔面對公眾
9 e- j# m7 {! K+ d: f$ s& A& ?承諾過回應板友要求,但最後又不了了之
5 J. b& ?  }+ F7 {' K& c7 k好唔得喎 ...

" x7 Y, q0 k7 P& b3 @6 P+ Q
  n  Y0 T, c+ _$ ^6 M1 J其實原文貼唔貼停板通告效果都唔大分別,只不過分別在版友係要佢登入先至知道被ban。
FBI2 發表於 2012-9-18 21:15 | 顯示全部樓層

原帖由 ATE24 於 2012-9-18 20:23 發表 4 o  @; P$ G( w( F7 F& N3 i6 O9 ]
Le 條友個作風令我諗起當年 iTalk 一門三傑入面其中一個
7 d- I  O% U# d  |1 s% w. |/ s2 A& N
8 |5 P" `6 t2 r% G* `
有一門三傑呢回事? 可否講多少少呵?
/ y4 f0 L' S7 I2 z: c我只係知7年前有單"地中海老羞成怒"事件咋.
屎巴特色: 亂PLAN線,燒銀紙,趕乘客,保冗員,乞政府,屈特工
FBI2 發表於 2012-9-18 21:16 | 顯示全部樓層
原帖由 paul2357paul 於 2012-9-18 21:07 發表 + _7 P' \7 r7 c1 G5 e9 o/ E
  Y9 |2 T9 |' E' M2 f/ Q- [4 r

% k- z* Z  w. y8 M# h3 _, u0 [6 I其實原文貼唔貼停板通告效果都唔大分別,只不過分別在版友係要佢登入先至知道被ban。
; T) ^; A5 D8 }- F( D

7 W! }$ v  m. A$ I3 [4 F你又知人家要登入先知? 感覺好似分身.
屎巴特色: 亂PLAN線,燒銀紙,趕乘客,保冗員,乞政府,屈特工
ATE24 發表於 2012-9-18 21:20 | 顯示全部樓層
原帖由 FBI2 於 2012-9-18 21:15 發表 : B7 t; B- g- {7 _  r1 Z/ P
6 P  D0 g  h, h. \  s! Q* ]

4 N7 O0 Q# J6 _5 }有一門三傑呢回事? 可否講多少少呵?
6 d; p3 {# F$ i. L我只係知7年前有單"地中海老羞成怒"事件咋.
https://www.google.com.hk/search ... 0%E4%B8%89%E5%82%91
公器公用 香港早要有品
FBI2 發表於 2012-9-18 21:40 | 顯示全部樓層

原帖由 ATE24 於 2012-9-18 21:20 發表 , R* H' ]- c  s8 v* y
https://www.google.com.hk/search?q=iTalk+%E4%B8%80%E9%96%80%E4%B8%89%E5%82%91
5 }3 L: d& [  `
5 h9 \3 c; E/ X
每個人都有唔同既作風,懶D就俾人鬧到上天花板.
0 t" w2 h: J( Q4 ], V不如搵鬧人那班去做囉,睇下又做唔做D建樹出來.
! V! s9 ?, N, S* O' m6 I  {1 D$ x; \) K5 q3 n" F
不過,我睇鬧人那班都冇乜機會擔當要職了.