hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (O) omsi (O1)omsi討論區 終於等到.
開啟左側

終於等到.

3asv6 發表於 2013-2-20 04:39 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

雖然MM2都有以下的車款,但OMSI更像真.
都"餓"左0甘耐,唔係蘭聲都殺.不過MAN
偈搞到好似咋TD豪0甘.

至於之前已轉比tot111個頁OMSI d/l
map有兩個城個名已埋下復線會整終極版
(girlland,comboverland),會唔會
出就要睇以下其中一款車有無得公開
(唔駛login/回文)d/l了.定還是等OMSI
2出左先開工?

只計OMSI版,出其中一款就得.
106-248,300-316,324-699,901-999,9000-9042
AL,AV,3AV,3ASV,ASV,S3BL371-470,S3V1-30,
S3BL100-104,S3BL259-271,LM,LA,VA.

數字牌唔係亂搞的.
Omsi 2013-02-20 04-06-20-14.jpg

呢部就係簽名檔入面其中兩個長期出現的字
講0個款(堆,應該係成個家族的巴士型號
其中一款)車了.

最後一句送比tomlee721.:多謝你轉過去
卡車版,唔係我真係得個"恨"字了.

未影:V6B: 7架, 55XX: 2架, 15XX 5架
KE7066 發表於 2013-2-28 19:35 | 顯示全部樓層

是咁的,作者近日發現部康豪流出左, 原本機會出爛尾版, 宜家咩都唔洗諗.
 樓主| 3asv6 發表於 2013-2-28 20:28 | 顯示全部樓層
原帖由 KE7066 於 2013-2-28 19:35 發表

是咁的,作者近日發現部康豪流出左, 原本機會出爛尾版, 宜家咩都唔洗諗.

最基本部車/Object/ Spline要0係公開/唔駛login地方有得d/l我先
會用,因為一公開個map d/l 0的車/Object/ Spline無得公開根本
0的人唔會玩到.之前有人整左個乜深圳灣B3系 map就係0甘,0的
Object/Spline要0係login地方先有得down.

我講0個款車(家族巴士)出一款我都好滿足,就算得一層載到客都算了
.下一架都唔知幾時先出,仲要0係公開/唔駛login地方有得d/l的真
係無了期等待.
HF3204@243M 發表於 2013-2-28 22:46 | 顯示全部樓層

原帖由 KE7066 於 2013-2-28 19:35 發表

照計得一個人做既話唔會"流出"咗架
TOT111 發表於 2013-2-28 22:55 | 顯示全部樓層

不過PJ最終都會出康,不過電豬就真係要......
 樓主| 3asv6 發表於 2013-3-1 19:12 | 顯示全部樓層
部AV已0係"男友"版出左?我見檔案發佈版有個
"[01-03-2013] Volvo"之類的字.如果佢會比
人轉過OMSI facebook 0甘我講個"girlland"
出的機會又大左了...
KE7066 發表於 2013-3-1 22:36 | 顯示全部樓層

原帖由 3asv6 於 2013-3-1 19:12 發表
"[01-03-2013] Volvo"之類的字.如果佢會比
人轉過OMSI facebook 0甘我講個"girlland"
出的機會又大左了...

因為佢冇心機再搞落去, 同埋流出左, 所以就出左 Beta .
我聽日試下問作者可唔可以轉載.
原帖由 TOT111 於 2013-2-28 22:55 發表

不過PJ最終都會出康,不過電豬就真係要......

電豬? PJ 兄好似只係整過膠豬
電豬只係實驗品黎
TOT111 發表於 2013-3-1 23:40 | 顯示全部樓層
原帖由 3asv6 於 2013-3-1 19:12 發表
出的機會又大左了...
佢自己FB已出咗(http://www.facebook.com/notes/lo ... eta/217894431690130)
 樓主| 3asv6 發表於 2013-3-2 01:01 | 顯示全部樓層
想問下有無人試過部AV有無AI牌?
AI牌即係黃捆圈住個牌.
KE7066 發表於 2013-3-2 03:59 | 顯示全部樓層

原帖由 3asv6 於 2013-3-2 01:01 發表
想問下有無人試過部AV有無AI牌?
AI牌即係黃捆圈住個牌.

小弟手頭上果個雖然應該會同大家嘅 copy 有分別 (因為我果份 copy 係作者係未推出之前比我嘅)
但係作者講過話冇 AI