eric278 發表於 2019-4-12 16:13

今日已是4月12日,至今仍未有263C任何官方開線通告

cnquate 發表於 2019-4-12 16:48

eric278 發表於 2019-4-12 16:13
今日已是4月12日,至今仍未有263C任何官方開線通告

暫定嘅嘢,當然可以延遲實施,唔駛對個日期過於在意

FBI2 發表於 2019-4-12 17:16

初步順延至五月

FBI2 發表於 2019-4-18 16:39

2/5起開線

HS1588 發表於 2019-4-18 16:59

FBI2 發表於 2019-4-18 16:39
2/5起開線

係咪就係由 60M 60X 減班找 263C 條數 ?

miklcct 發表於 2019-4-18 17:34

HS1588 發表於 2019-4-18 16:59
係咪就係由 60M 60X 減班找 263C 條數 ?

點解唔係由263找數?話哂係263嘅特別車,應該要同263做聯合班次先合理。

JM3928 發表於 2019-4-18 20:56

點解唔係由263找數?話哂係263嘅特別車,應該要同263做聯合班次先合理。

朝早263A都抽左兩部263車去做,263C再抽多部263,263咪要拉得仲要疏車...

巴士迷A號 發表於 2019-4-18 21:42

每朝263轉車站條龍係咁多條線最長 部部都上到頂曬閘先走人
再由263抽 咁係咪要人企車頂:L

好心263就派多幾部唔係行李架嘅12.8啦 成日出低載蛋:Q

shakugan2005 發表於 2019-4-18 22:32

巴士迷A號 發表於 2019-4-18 21:42
每朝263轉車站條龍係咁多條線最長 部部都上到頂曬閘先走人
再由263抽 咁係咪要人企車頂

263A/263C停返城隧轉車站屈你搭貴D已經可以明正言順抽263車, 73X/278X就話其實可以搭48X, 但40X/43X轉乘客未又唔係被屈, 就算43X互轉40X往沙田方向一樣要比多一蚊

cat666 發表於 2019-4-19 09:13

天水就叫265S, 可唔可以啲號碼唔好咁亂呀!
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 九巴263C開辦消息