TankKingEH9697 發表於 2020-7-25 20:56

miklcct 發表於 2020-7-22 09:22
直達嘅意思係「直接」「到達」,而「直接」與「迂迴」相對。明顯地104俾其它途經西隧的路線迂迴得多。

...

當你等到971 而104 去到灣仔泳池都重有數圍
104重要行幾條街先到 971就舒舒服服落車
繁時塞入境處 非繁時又要等三四個字 104真心不了

天空之神 發表於 2020-7-25 21:33

Mercer 發表於 2020-7-24 11:35
依個只係九巴玩上葵其中一部份

上葵上車要停長沙灣差唔多係常識.

35X 36X 太唔生性姐
其實 35X 有條件上葵後經葵涌道西橋直出旺角

天空之神 發表於 2020-7-25 21:34

971 如果行到沙灣徑入數碼港, 城西道直出西隧口, 真心唔慢

2076 發表於 2020-7-25 21:50

上葵重組F1大把好建議,主要都係32 36B拆返1快1慢 35A自拆1快1慢

天空之神 發表於 2020-7-25 21:59

2076 發表於 2020-7-25 21:50
上葵重組F1大把好建議,主要都係32 36B拆返1快1慢 35A自拆1快1慢

其實我寧願 31B + 32 取消換 40P 全日
然後 36A 延長石圍角補返哂轉乘就可以

LauCT 發表於 2020-7-26 21:00

dogdog002 發表於 2020-7-23 12:41
咁同905撞

905都係主做西上環客

但係905去到亞皆老街就走,亞皆老街以南冇西隧車去西上環

dogdog002 發表於 2020-7-26 23:51

LauCT 發表於 2020-7-26 21:00
但係905去到亞皆老街就走,亞皆老街以南冇西隧車去西上環

離開咗旺角就無客嫁啦:L
970 971都係靠旺角搵食姐

邊有人會由佐敦去西上環

;P唔覺意諗起W1

正常人除巴膠先會搭而唔去搭鐵

905唯一賣點就係旺角西環特快

GZ4031 發表於 2020-7-27 10:03

我估算如果35X 36X 再做大少少
隨時搭佢兩個轉102 都仲快過936出cwb..

roquelcm 發表於 2020-7-27 11:19

971迂迴有迂迴好處,行哂域多利道,有一定客量支持
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8]
查看完整版本: 點解冇人話971行車路線迂迴?