AE367 發表於 2022-8-19 18:08

有民間組織發起要求274P全日的聯署

https://www.facebook.com/105681441088414/posts/pfbid02PQGiSK4MWVm9XwjTVf58vRjXGeTBT6WYgskwUhnrb7QWY5GapfMXBCNMbNEaVQqol/

就睇吓今次運吉肯唔肯聽民意。

busbus777 發表於 2022-8-19 18:15

274P應該拉埋上教大, 咁26可以壽終正寢.

jocosben 發表於 2022-8-19 19:15

成日覺得香港人好鐘意搭巴士、唔搭小巴

Citcalag 發表於 2022-8-19 19:25

jocosben 發表於 2022-8-19 19:15
成日覺得香港人好鐘意搭巴士、唔搭小巴

26貴成倍咁滯,好正常

jocosben 發表於 2022-8-19 19:28

Citcalag 發表於 2022-8-19 19:25
26貴成倍咁滯,好正常
貴成倍就成條收檔?宜家274有服務既繁忙時間26係咪無人搭?

YellowWorksheet 發表於 2022-8-19 19:49

jocosben 發表於 2022-8-19 19:28
貴成倍就成條收檔?宜家274有服務既繁忙時間26係咪無人搭?

點解唔可以收檔?之前俾佢過骨加價,都日日係度脫班,成個廣福道好似唔想做咁,早就應該執咗佢啦,留係度把鬼?

12Lane 發表於 2022-8-19 19:51

嘩一條行吐露港,一條6科學園,真係好有可比性。

jocosben 發表於 2022-8-19 19:58

YellowWorksheet 發表於 2022-8-19 19:49
點解唔可以收檔?之前俾佢過骨加價,都日日係度脫班,成個廣福道好似唔想做咁,早就應該執咗佢啦,留係度 ...
講到你想佢唔做佢就收檔,收唔收檔係乘客用對腳投票。宜家咪就係上面講緊既野囉,巴士迷成日有埋呢d主觀願望…

天空之神 發表於 2022-8-19 20:13

老九當初唔肯蝕住加班
放生左 26 806ABCX 29
返唔到轉頭架啦

raymond5b03 發表於 2022-8-19 20:13

點解唔可以收檔?之前俾佢過骨加價,都日日係度脫班,成個廣福道好似唔想做咁,早就應該執咗佢啦,留係度 ...

26萬萬不可收檔,大把教大學生搭佢上落大埔架,必須承認佢上落大埔都收緊6.6真係㩒住搶,但係人地夠快喎。
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 有民間組織發起要求274P全日的聯署