GW4866 發表於 2022-9-1 03:38

FD5410 發表於 2022-8-31 21:18
35A 936 做得仲衰喎
一條長期唔夠載,一條兜到2046
呢樣九汽真係幫唔落

唔肯正正經經拆條快線出黎加快回車同分開油尖旺/深長荔客
搞條35X出黎時間車程同35A差別唔大,去程明明有得直去西廊唔行走去碌大埔道停站,點比貴$1.1你賺呀

過海方面有傳混吉唔比935做大先走去做條936,無得搞
另外九汽後來似乎發現長廣35A留後呢一點,唔肯將936撤離長廣了

SLsTuDiO 發表於 2022-9-1 06:34

GW4866 發表於 2022-9-1 03:18
你唔怪混吉要求公路安全帶?
講到九龍公司專登玩你班居民咁,你估人地唔知31M客多?
宜家無辦法先用E400頂住 ...

呢到d人係咁, 係唔係都鬧左先算, 遲下堆安全帶要送返出市區個陣就會再鬧話送垃圾走搶新車, 就算話近排送走既舊頭, 10年車齡都未有, 照樣話舊

nickk 發表於 2022-9-1 07:03

真係運輸署要求?定係九記自己個保險佬既屎橋?諗清楚先好,如果唔係一陣運輸署出嚟話唔關佢事就好笑

S3bl430 發表於 2022-9-1 08:47

其實應該就唔關事既,
屯門元朗線需要用E6M的一早就分左車比佢地,

31M派多左E400純粹係E6M比人當係12米/12.8米咁用
實際上E6M載客量有能力替代12米車既

sammyleung719 發表於 2022-9-1 09:20

嘩,厲害啦原來E6M得荔廠獨有嘅?其他地方有多嘅唔攞係要搵荔廠攞嘅?
水廠可以拎黎掛71A,74K呢d本身用到大車又唔攞番出黎?甚至64K又唔可以分番幾架比公路線?
而家批車到手,又唔係比晒公路線,比77K,比251B又好需要?
而家擺明係老九玩勁石籬人。咩叫冇辦法先住先?咁下次係咪可以轉晒做單層用住先?反正個區佬講到出齊車TD唔會理呀嘛。
“明眼人睇得出棍仔E6M會比荔廠”呢個,第一,邊個寫包單一定會比?而家連車未有都攞定先喎,到你出晒牌袋穩左批車,再換出黎先叫合理。
“遲d會比番”,而家呢刻係需要,同我講遲d比番係咪笑話?用個再極端嘅例子,有條友冇錢洗,然後有人同你講句而家冇,將來會有,你係攞景定贈興?
遲下石寧樓組𨋢起好,可以唔洗再受31M氣,到時冇人搭,你比乜都得,cut埋條線都冇所謂。

講到尾,你地都係睇我黎針對姐,講咩都當恨新車嘅話,你咪唔好睇我囉,有本事可以叫埋admin 刪我ac囉

btw 又邊個講明真係由TD落柯打要換車?講到咁實牙實齒,到時原來係流料,比人禁言就慘慘豬囉

KG1428 發表於 2022-9-1 09:24

成日把把ATSE掛34,但是實際上會掛31M/45。集中L廠原因是方便把ATSE行34。(因為灣景總站問題+ASV夠期退役)但是不明白要把ATSE掛31M/45 。掛45都不過份。

rusf101001 發表於 2022-9-1 09:28

宜家無辦法先用E400頂住檔先
咁荔廠有新車出係咪要咁急調批車去屯廠:lol
係要冇野搵野搞製造問題
948E又係

利申:我唔搭31M

poondriver 發表於 2022-9-1 09:28

事實今次係真係有d低能
九荔都有E6M 而九廠有一堆未掛牌spare 車

唔調九廠而走去玩荔廠 真係唔知佢諗緊咩 反正而家大西北都大晒要咩有咩

MCMoore 發表於 2022-9-1 09:30

見過有日277E出架E6M,都唔知邊度柯打返來,結局又梗係大老山上唔晒

rusf101001 發表於 2022-9-1 09:33

MCMoore 發表於 2022-9-1 09:30
見過有日277E出架E6M,都唔知邊度柯打返來,結局又梗係大老山上唔晒

宜家E6M除左行唔到12M既線基本上都係神憎鬼厭;P
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 有關注組指今晚31M葵芳站嚴重溜後