hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 巴士攝影作品貼圖區 (B3) 【非標準】 16M 特見 x3
開啟左側

【非標準】 16M 特見 x3

關閉 [複製鏈接]
kokchun 發表於 2011-4-28 19:55 | 顯示全部樓層

原帖由 ASV50 於 2011-4-28 14:11 發表

信你係司機又點?唔信你係司機又點?

如果你真係司機,就請你用心專心渣好部車已經足夠

係度講埋D乜乜關係乜乜跟車問題
嬴埋D口水交有乜用?
最終影響可能係你自己,保重 ...

連自己返工既野都唔講得
唉 而家放工上網真係無野好做 生活苦悶啊
Timothy 2B
希司機 發表於 2011-4-28 23:21 | 顯示全部樓層
多謝某幾位版友明白我同我女友上黎講野既目的係唔希望有啲人為左影車影到企晒出馬路咁危險同影響到我地揸車,我亦都剩係知我揸車既時候唔想有意外發生,我只想安全做到收工,同埋我女友每一次放假黎跟我車我都有要她照入錢!對公司對自己對都無問題

評分

參與人數 1aPower +1 收起 理由
fp8329 + 1 非常同意.

查看全部評分

千年 發表於 2011-4-28 23:27 | 顯示全部樓層
原帖由 希司機 於 2011-4-28 23:21 發表
多謝某幾位版友明白我同我女友上黎講野既目的係唔希望有啲人為左影車影到企晒出馬路咁危險同影響到我地揸車,我亦都剩係知我揸車既時候唔想有意外發生,我只想安全做到收工,同埋我女友每一次放假黎跟我車我都有要她照入 ...
你快點結婚,咁你另一半咪唔駛比$啦…
天瑞總站 發表於 2011-4-28 23:55 | 顯示全部樓層

簽名被屏蔽
HY1677 發表於 2011-4-28 23:59 | 顯示全部樓層
人地放左工,上黎講下野,都要比人叫你用心專心渣好部車

咩世界黎架?
放左工都唔可以講返工果時既野?
KC6831 發表於 2011-4-29 00:12 | 顯示全部樓層
原帖由 HY1677 於 2011-4-28 23:59 發表
人地放左工,上黎講下野,都要比人叫你用心專心渣好部車

咩世界黎架?
放左工都唔可以講返工果時既野?

可能佢以為人地係開住巴士左手捽住堂 "太" , 右手拎住部電話上 iTalk 回文 ,
所以叫人地專心渣好部車 ?
謝謝您。
5962 發表於 2011-4-29 16:46 | 顯示全部樓層

原帖由 ASV50 於 2011-4-28 14:11 發表

信你係司機又點?唔信你係司機又點?

如果你真係司機,就請你用心專心渣好部車已經足夠

係度講埋D乜乜關係乜乜跟車問題
嬴埋D口水交有乜用?

最終影響可能係你自己,保重 ...

想問下 italk 幾時變到連返工既所見所聞都唔講得 ?
唔通因為希司機既身份問題所以唔講得 ?
話明係巴士多媒體分享區 , 分享下呢d事有咩問題 ?
降非 , 有人作賊心虛姐

HY1677 發表於 2011-4-29 17:05 | 顯示全部樓層
話唔定某人係其中一個當中既巴敗呢

唔好自己對號入座呀
ASV50 發表於 2011-4-29 18:41 | 顯示全部樓層
原帖由 5962 於 2011-4-29 16:46 發表

想問下 italk 幾時變到連返工既所見所聞都唔講得 ?
唔通因為希司機既身份問題所以唔講得 ?
話明係巴士多媒體分享區 , 分享下呢d事有咩問題 ?
降非 , 有人作賊心虛姐 ...

原來想好心提醒都會被人串足咁耐
第一版係我回覆之前都唔見得兩位「司機」與「司機女朋友」態度好好
不過既然大家都認為「司機」與「司機女朋友」應該可以隨意分享心得
而不應受他人限制,咁fine,我錯

唯有希望「司機」與「司機女朋友」可以分享更多
讓小弟「見識」更多
ASV50 發表於 2011-4-29 18:51 | 顯示全部樓層

原帖由 HY1677 於 2011-4-29 17:05 發表
話唔定某人係其中一個當中既巴敗呢

唔好自己對號入座呀

呢位師兄你都幾用心幫「樓主(司機女朋友)」同「樓主男朋友(司機)」喎
我諗佢地 對你 都幾重要,小心有人誤會 你 同「司機」/「司機女朋友」既關係

被你一言驚醒
不如你又幫忙叫「樓主(司機女朋友)」公開一下,佢影到既「巴敗」相
等小弟見識一下其中巴敗既行徑係如何,等大家有所警惕
 如果你肯既,就立下大功喇
 等各位有機會認住邊(幾)位係巴敗,可以等我地敬而遠之
如果你唔肯既,小弟就會覺得有點失望
因為你唔肯為巴迷界出一分力!