Snoopy@FB8617 發表於 2010-7-27 23:59

睇完#55/#57既回覆後
本人更加覺得CPY唔應該再做板務人員
基本上做一個板務人員俾人質疑一下就想鋤死人....?
有咁既態度/思想既話如何再做板務人員?

而小弟係到再又少少推測
若果admin23同admin22私低下有交情既話
咁站長佢可能想有既第三者覺得根本就冇用

亦敬請站長可以邀請admin23在本post上回答板友之問題
好讓板友釋疑

~誰@359~ 發表於 2010-7-28 01:30

原帖由 Snoopy@FB8617 於 2010-7-27 23:59 發表 http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/images/common/back.gif
亦敬請站長可以邀請admin23在本post上回答板友之問題
# @8 U2 x0 ]/ uv6 x好讓板友釋疑
如果CPY佢有上板都唔泥解釋下,再逃避落去
不如直接炒左佢以消除板友既疑慮好過…
最少唔洗次次回文都驚最終會畀人話唔尊重停30日…

卡達哥 發表於 2010-7-28 01:44

原帖由 ~誰@359~ 於 2010-7-28 01:30 發表 http://hkitalk.net/HKiTalk2/images/common/back.gif

最少唔洗次次回文都驚最終會畀人話唔尊重停30日…

我相信關心呢個post的會員都會比某些人更有力勝任版主職務,
至少每個人都會關心整件事的發展和推動版務開放化,
唔似某些人間歇性失明,對一些topic 視而不見。

等夠三十日,就當咩事都無發生過~

sea1986 發表於 2010-7-28 03:51

http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/viewthread.php?tid=531281&extra=page%3D1&page=3
點解CPY喺件事發生咗後
喺26號於A2板仲可以有時間發表水蛇春咁長既偉論既呢?
係咪擺明視呢篇文不見、置板友既不滿於不顧呢?
家吓站長同admin22都已經表明件事係點
何解CPY仲可以當呢度既人冇到?
呢種掩耳盜鈴既做法真係好要不得:L

Snoopy@FB8617 發表於 2010-7-28 11:50

原帖由 ~誰@359~ 於 2010-7-28 01:30 發表 http://hkitalk.net/HKiTalk2/images/common/back.gif

最少唔洗次次回文都驚最終會畀人話唔尊重停30日… 不過佢俾人炒既機會就....:L

091320906 發表於 2010-7-28 12:27

81c 發表於 2010-7-29 23:10

事情已經發生接近一星期,始作俑者CPY仍然欠板友一個交代。

這件事上,CPY一邊說「歡迎有此想法」,一邊向板主投訴,講
一套做一套。事件鬧大後,卻一直迴避、閃閃縮縮,一句回應也
沒有。

CPY身為板務人員,無胸襟、無誠信、無承擔,根本不適合管理板
務,往後亦無法令板友信服。如此下去,站長是否應該考慮免去
CPY的職務?

我不希望有人心存僥倖,認為不回應、迴避問題就可以蒙混過關,
以為事件就此不了了之。

307 發表於 2010-7-30 00:36

CPY的問題已經唔係第一次。

執行版規方法古怪、
小事化大、捉不到重點,
甚至錯引版規去執行。

呢一切的問題,
由佢上任之初到依家,
根本都無進步過。

今次的事我唔清楚,
但如果真係CPY係以版友身份投訴自己版區的事,
呢個會係一個極之有問題的表現,
尤其係當admin係被人挑戰緊瓜田李下的時候。

同樣地,我都會批評另外一位經常都被投訴的版主,
但不在此討論。

我只渴望admin們都擦亮你們的眼睛,
確切地弄清楚你們自己的身份,
也弄清楚有甚麼事能作、有甚麼事不能作。
更期望CPY能現身說法,
否則實在難以服眾。

KV149 發表於 2010-7-30 11:16

CPY 身為站務人員,乃代表站方,即使他本人不出來回應,
個人認為站方亦責無旁貸,有必要向一眾站友交代。這一次
判決備受爭議,惹起站友關注站務人員操守以至人格,亦擔
心站方日後會以相近方式打壓言論,站方實有必要作出相應
行動以釋除站友疑慮。當事人不回應,站方又容許事件不了
了之,這是不負責任的表現,亦會為日後站務工作帶來負面
影響。
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: 問:有關admin22將站友id = ATE24停版的決定