307 發表於 2010-8-4 01:14

原帖由 KC3555 於 2010-8-3 08:48 發表 http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/images/common/back.gif
如果一個人堅持自己態度正確,行動正確的時候,
. @, d' Q- j% s# G佢真係唔同你地班人嘈喎,逼佢都無意思架。hkitalk.net: D* |# a6 [" k: A
等於可能有些人覺得剽竊係一種正確行為,賄賂係一種正確行為一樣,
1 v3 I7 \; s: ~價值觀一日扭曲左,佢都唔會覺得有問題。
' C3 e2 W" J* f7 _5 J: N: u* d3 K! B+ b
不過站方應該審視,咁樣價值觀是否適合出任執法者而已。
我覺得睇法係唔係其他人能夠認同係一個問題,
能否走出來交代就是另一回事。

有些處事手法具爭議性的admin,
最少都肯走出來為自己所做的解解話,
講清楚發生緊咩事。

依家,我只係見到一個個底已經好花、好厚的admin,
要為自己的底再加新的一頁上去。

面係人地俾,架係自己丟的。
我唔希望有一個咁不負責任的admin,
呢頭執行版規,
果頭就唔為自己被人懷疑的事去解話。

S3BL100 發表於 2010-8-4 06:05

據了解,當事人將於日內就事件公開作出回應,本人熱切期待中,相信這裏不少站友亦如是。

樂天一派 發表於 2010-8-4 08:19

你地競酒不喝卻偏喝罰酒:lol

307 發表於 2010-8-4 09:29

期待之中,
亦都想問問點解要咁耐、咁多人追住來問之後,
先走出來交代?

admin35 發表於 2010-8-4 11:07

注意:樂天一派

雖然這次事件對板務人員十分不利,
但各站友有發表意見、要求板務人員解釋的權利,
閣下不應在沒有理據的情況下,
發表暗示站方將會或應該「秋後算帳」的言論,
即使作為開玩笑亦然。
這是違反站規 16 條 e 項的。

Z23 常任板主示

Snoopy@FB8617 發表於 2010-8-4 13:33

回復 92# 的帖子

買定花生等睇戲...:handshake
睇下點包底都得

sea1986 發表於 2010-8-5 09:51

但日內即係幾時?
家吓由S3BL100板友指當事人日內會回應到家下已經24個鐘啦喎
係咪又有人要潛水?

S3BL100 發表於 2010-8-5 10:21

原帖由 sea1986 於 2010-8-5 09:51 發表 http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/images/common/back.gif
但日內即係幾時?
家吓由S3BL100板友指當事人日內會回應到家下已經24個鐘啦喎
係咪又有人要潛水?

如果我了解到的消息沒有錯的話,站方非常關注今次事件,當事人早晚要公開作交代;
然而,在一切細節確定,當事人公開作交代前,將繼續「潛水」。
至於交代內容,及「日內」需時多久,本人暫亦無從得知。

上面咁講可能好多人覺得我灌緊水,但係我知道係得咁多,我都好想了解整件事的始末。

(以上為個人意見)

307 發表於 2010-8-5 16:11

S3BL100兄,
不如你同站方講,
站方要當事人在某一個期限之前交代事件,
否則罷免當事人。

我相信S3BL100兄唔係灌水,
只係覺得有人潛水真係潛得好樣衰。

CPY 發表於 2010-8-5 22:51

頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19
查看完整版本: 問:有關admin22將站友id = ATE24停版的決定