AVBWU291 發表於 2021-6-1 14:48

屯赤第二階段重組文件出場

https://www.districtcouncils.gov.hk/yl/doc/2020_2023/tc/committee_meetings_doc/ttc/20429/TTC_paper_2021_40.pdf

自己睇啦

m_rd08 發表於 2021-6-2 15:29

龍運新聞稿: http://www.lwb.hk/tc/news/press/archives/news20210602705.html

54/64K/77K<>E36 $13.9
究竟上水同大埔搭64K/77K轉E36會唔會照扣$6.2呢....

原來今次分段係跟九巴新收費...

053h4 發表於 2021-6-1 14:51

ky927 發表於 2021-6-1 15:23

拉B5入屯門/深圳灣,與B3重組, 共用資源 XDDD

AtrHenu 發表於 2021-6-1 15:28

053h4 發表於 2021-6-1 14:51
叫僌B5都唔肯開R36及R37取代R8, 會唔會有少少離譜?

不如將R33跟N30走線去延長至形點(經天市,元市)全日30分一班就當做下社會責任算.(反正E33/34轉R8人次都唔高):handshake

Kj2052 發表於 2021-6-1 15:30

洪水橋慘遭無視

GD1570 發表於 2021-6-1 15:33

其實我想問依家E33系去屯門方向轉A34,或者A34往機場方向轉乘E33系有冇轉乘優惠呢?

m_rd08 發表於 2021-6-1 15:40

雖然預左,原來E36擺到去停車場個面咁遠…

m_rd08 發表於 2021-6-1 15:42

GD1570 發表於 2021-6-1 15:33
其實我想問依家E33系去屯門方向轉A34,或者A34往機場方向轉乘E33系有冇轉乘優惠呢? ...

龍運官網聲稱有優惠…

GD1570 發表於 2021-6-1 15:53

m_rd08 發表於 2021-6-1 15:42
龍運官網聲稱有優惠…

Thanks

因為我研究咗佢個網好耐,我都見唔到佢好明顯咁寫依兩個方向嘅轉乘係有優惠的。

ZkFatJai 發表於 2021-6-1 15:57

Kj2052 發表於 2021-6-1 15:30
洪水橋慘遭無視

聾混表示:
一係就A34慢慢碌 一係就行出去石埗村坐A37

擺到明就係覺得A34已經係滿足到洪水橋嘅需求
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 屯赤第二階段重組文件出場