LN92830 發表於 2021-11-11 14:05

62X往鯉魚門邨唔入屯門西鐵站PTI.:L

GD1570 發表於 2021-11-11 14:09

LN92830 發表於 2021-11-11 14:05
62X往鯉魚門邨唔入屯門西鐵站PTI.

真係唔入好過入..
入一入去起碼無咗5分鐘...

屯門站搭60M或者263去市中心OR友愛轉車都唔係好煩姐...
有月票仲可以揀搭961添...

s3m89 發表於 2021-11-11 15:24

油塘近年幾乎每年多一條全日線,214、X42C、33

znc1911e 發表於 2021-11-11 15:29

你未計14X 88X A26 613都係近年全日新線

14H計唔計?算數啦哩條唔計喇

lsc04d11 發表於 2021-11-11 15:47

62X+259D班次數量有多了嗎?
瘋狂拆線都可以叫做新線 例如可能下年88X 拆做88X同88Y呢。。。完全冇變 只係分開上下午路線命名

不過 觀塘塞爆嘛 有時見住觀碼啲一班限定可以遲半個鐘先到駿業里/創紀可能油塘起載就穩定啲(當然,要睇係因邊個位塞車而再睇 如果東行/觀繞東行塞 都唔會有吉車準時去到油塘開出)

nokia 發表於 2021-11-11 15:52

屯門轉車站,往屯門碼頭乘客,
終於可以真正有多個選擇

he_01 發表於 2021-11-11 15:56

終於可以真正有多個選擇

繁忙時間一向都唔經市中心

he_01 發表於 2021-11-11 15:57

lsc04d11 發表於 2021-11-11 15:47
62X+259D班次數量有多了嗎?
瘋狂拆線都可以叫做新線 例如可能下年88X 拆做88X同88Y呢。。。完全冇變 只 ...

九巴話下繁62X會加強服務
另外平日非繁由每小時4班變6班

ricky 發表於 2021-11-11 16:04

粗俗講係「公廁」,乜都塞入去。油塘係九龍東的最盡頭,總站設喺油塘,肯定沿途都經。;P

ricky 發表於 2021-11-11 16:05

終於可以真正有多個選擇

259D一向都停屯轉,只係62X唔停
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 九巴62P, 62X, 259D消息