LN9267 發表於 2022-6-6 22:43

2022-23年度北區巴士路線計劃結果

https://www.districtcouncils.gov.hk/north/doc/2020_2023/tc/committee_meetings_doc/ttc/22254/n_ttc_2022_014_ch.pdf
https://www.districtcouncils.gov.hk/north/doc/2020_2023/tc/committee_meetings_doc/ttc/22254/n_ttc_2022_014_ch_annex.pdf

難得運輸署出手,E43調低收費至$14.3,相信議員繼續爭取E43改善服務。

FBI2 發表於 2022-6-6 22:56

原來文件提及W3的大埔和粉嶺區走線錯左

S3bl430 發表於 2022-6-6 23:01

希望九巴能夠發現E43可以變成另類的261X, 同時可以為E36A縮短/取消埋下伏筆

kmb71k 發表於 2022-6-7 00:05

正奇怪點解仲係兜入廣福街巿返公路

ky927 發表於 2022-6-7 00:19

行得屯赤都無得唔減啦嘛?! 其實E43同A43 價錢上做返分野都有好處,唔係只係吸走A43客,唔駛坐2小時咁耐,可以撈返堆過檔左鐵嘅客
978A仲加咁好笑🤣🤣🤣🤣🤣

KelvinSJ743 發表於 2022-6-7 05:05

kitarolo 發表於 2022-6-7 05:41

kmb71k 發表於 2022-6-7 00:05
正奇怪點解仲係兜入廣福街巿返公路

佢想維持廣福分站進或出
係同其他吐公線同一方向(?)

樂仔〞 發表於 2022-6-7 09:23

今年好似好多份 RPP 文件都有不同程度嘅錯誤 ...

GM 發表於 2022-6-7 09:58

建議抽調673P的資源開辦不經牽晴間及清河的第978P號線特別班次。
明明978

建議更改第673號線上水方向班次的行車路線,繞經和興村。
行唔行百和路?

加埋W3
睇RDP十年以上 未見過咁亂

與由亂及治的主旋律唱反調
海庭真壞

天空之神 發表於 2022-6-7 10:06

可能真係兜凱婷唔入超級城呢
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 2022-23年度北區巴士路線計劃結果