ryanc 發表於 2022-12-6 11:18

九巴表示樂意營運904所有班次

但新巴肯放手?

JX9097 發表於 2022-12-6 11:19

出口術啫
冇成本

巴士的膠 發表於 2022-12-6 11:26

同屎水樂意進軍北區道理一樣

932gz6061 發表於 2022-12-6 11:30

其實佢之前有覆過呢 話係"做得住"先會做

咁當然為左入西區應該就冇咩做唔住嘅

wingho_cwh 發表於 2022-12-6 11:30

齋 talk 區佬關注組主席一早開咗 post 講啦 :time:

GD1570 發表於 2022-12-6 11:32

九巴一定樂意獨營,但到時候30分鐘一班,區議員又係咪接受呢?:lol:lol:lol

ky927 發表於 2022-12-6 11:34

JX9097 發表於 2022-12-6 11:19
出口術啫
冇成本

yes,出口術。

其實個結係根本所有聯營線都係時候分家產,唔單單淨係904

獨營對營辦商同乘客利益相對較大。

咁當然屎水都係爭唔落,俾人落簿寫: 睇得出九巴相對積極.....................

GD1570 發表於 2022-12-6 11:36

yes,出口術。

我反而想知其實提議案嘅人士又有冇去信問吓城巴先...

toyl 發表於 2022-12-6 11:38

GD1570 發表於 2022-12-6 11:32
九巴一定樂意獨營,但到時候30分鐘一班,區議員又係咪接受呢?

總好過西區夜晚有D時間101,104,113,904全部都食正新巴時段。
上次咁啱就係咁,好彩仲追到113九巴尾車駁2D/6D,代替到104/904返到深水埗/石硤尾一帶

toyl 發表於 2022-12-6 11:42

yes,出口術。

904時段仲有個問題,佢係跟住105以前個時段行,其中一邊又係賺錢時段唔想讓,所以又無特別再調整?一單行完之後可以有超過35分鐘都未到下一單開車,對於屎水嚟講梗係唔鍾意啦!

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 九巴表示樂意營運904所有班次