電腦版 重點文章 新巴士出牌 以fb Messenger聯絡本站

[路線消息] 269M 部份特別車字軌將改派 12 米車 看全部

引用: ky927 發表於 2019-6-26 23:51
咁不如同59A對調

你唔係唔知 59A 係咩線掛,點互換?

Advertisement

引用: ky927 發表於 2019-6-26 23:51
咁不如同59A對調

59A祖堯唔會收貨啦
反正57M老九陰唔成
咪對調總站發揮價值先
到時到候再伺機以動囉
引用: kl9327 發表於 2019-6-26 23:49
荔景站祖堯客唔洗搭?

改坐 57M。
荔景北(聯接街) 打後跟番 269M 舊線上祖堯。
引用: JC8385 發表於 2019-6-26 23:59
59A祖堯唔會收貨啦
反正57M老九陰唔成
咪對調總站發揮價值先

天水圍 3M 重組個陣都講過,
將 269M / 57M 順手互換埋,
咁就唔駛整 269A/P 騎呢線。
大家 Happy , 係唔知邊個反對,
又呢又路,搞到條線 3 不像。

269M 如果用12米車不如殺左佢 反正呢條線係冇大車而先要歷史路線
留兩條密線69M 265M好過留一條垃圾269M
  • 16# 61233
不如直程解禁仲好過!
敬祖路改為單程路, 南面上, 北面落, 逆時針行法, 如 45, 46, 269M 來回都用同一方向上落, 可以解決問題嗎?

引用: PC2625 發表於 2019-6-27 01:42
敬祖路改為單程路, 南面上, 北面落, 逆時針行法, 如 45, 46, 269M 來回都用同一方向上落, 可以解決問題嗎? ...

30 45 46就不可以來回經祖堯
引用: 3asvkt98 發表於 2019-6-27 07:50
30 45 46就不可以來回經祖堯

一樣經到,由另一方向用同一個入口轉入去行一圈搞掂
引用: HG6729 發表於 2019-6-27 00:46
269M 如果用12米車不如殺左佢 反正呢條線係冇大車而先要歷史路線
留兩條密線69M 265M好過留一條垃圾269M
...

嘉湖天慈唔駛搭車?

1234.. 15下一頁
(B2)香港巴士討論 [熱門] [精華]
(B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華]
(B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相
(B4)兩岸三地巴士討論 [精華]
(B5)外地巴士討論 [精華]
(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華]
(B0)香港巴士車務及車廂設備