hkitalk.media 發表於 2020-7-29 11:46

愉景灣歐六MAN A95於九巴車廠出現

於本月初出牌的愉景灣歐六MAN A95 (DBAY219/WV3579),今早出現在九巴荔枝角車廠,有高級職員登車參觀。

資料及相片由外賣仔提供

hkitalk.media 發表於 2020-7-29 11:47

YY487 發表於 2020-7-29 11:51

A95 同 V6B 比有咩賣點?

harumi7890 發表於 2020-7-29 11:54

其實無咩好驚訝
九巴現提供非專利巴士維修檢查服務。

VA73@2A 發表於 2020-7-29 11:57

YY487 發表於 2020-7-29 11:51
A95 同 V6B 比有咩賣點?

放腳位會闊d,因為個殼比較平身d,唔似威殼咁流線型,搞度d位咁窄

tommylaihc 發表於 2020-7-29 11:59

九巴快d買:victory::victory:

s3bl469@73a 發表於 2020-7-29 11:59

會唔會九巴加訂A95嘅12.8米版本呢?嚟頂B8L嘅MCV車身訂單,因為九巴啱啱落標訂車,會唔會係呢個呢?

dogdog002 發表於 2020-7-29 12:03

VA73@2A 發表於 2020-7-29 11:57
放腳位會闊d,因為個殼比較平身d,唔似威殼咁流線型,搞度d位咁窄

A95張凳係咪矮身

坐過嶼巴愉巴A95覺得係矮少少無吊腳感

舒服好多

VA73@2A 發表於 2020-7-29 12:09

A95張凳係咪矮身

呢架仲要係比歐五嗰批塞少一排位,幾闊落

3ASV174 發表於 2020-7-29 12:17

A95張凳係咪矮身

順豐同 Wright 感覺上張凳都係裝得矮少少,無 E500 咁高,不過 Wright 凳腳直情裝o係走廊位凳正中間,比順豐更細心

之前 B8L 去完柴廠就拎到新城訂單,
唔知今次有無機會,但如果 MAN 又係要入屯廠扔返堆舊啪啪啪出黎,咁我寧願佢買 B8L
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 愉景灣歐六MAN A95於九巴車廠出現