AE367 發表於 2022-5-27 20:58

九巴85B永久減班

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=548160036840550&id=105681441088414

6/6起,得返三出兩入。🚮

FBI2 發表於 2022-5-27 21:01

早幾日已有板友提及

Ohm 發表於 2022-5-27 21:20

個屯馬線巴士調整計劃好似已經唔知去咗邊
不過就借疫情過橋滅咗85B同286M (由全日變成開得幾班已經當係滅咗)

AE367 發表於 2022-5-28 08:50

不過就借疫情過橋滅咗85B同286M (由全日變成開得幾班已經當係滅咗 ...

運膠署仲話因為非繁冇客而永久Cut班。

但非繁連車都冇開,梗係冇客啦。

kay 發表於 2022-5-28 08:55

不過就借疫情過橋滅咗85B同286M (由全日變成開得幾班已經當係滅咗 ...

3b 6c 11 11b 11k 12a 15 21 28 85 85a 80呢d咪減左班

WN4156 發表於 2022-5-28 09:17

3b 6c 11 11b 11k 12a 15 21 28 85 85a 80呢d咪減左班

全軍覆沒

FBI2 發表於 2022-5-28 09:21

減左好少架wo

kay 發表於 2022-5-28 09:35

FBI2 發表於 2022-5-28 09:21
減左好少架wo

其實我覺得係九巴自己搞成咁,呢d線多年來都一直減班,去到屯馬通車仲有幾多水位可以減

FBI2 發表於 2022-5-28 10:24

kay 發表於 2022-5-28 09:35
其實我覺得係九巴自己搞成咁,呢d線多年來都一直減班,去到屯馬通車仲有幾多水位可以減 ...

聽聞呢期老運趁D打工仔返晒工,又搵人去紅土數客,以便日後做野,如果大家唔想又CUT車,趁而家多D繁時搭紅土區巴士.

XL2135/D343344 發表於 2022-5-28 10:43

終於cut 85B呢條廢線
非繁基本上運吉
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 九巴85B永久減班