tina 發表於 2022-9-20 20:26

jocosben 發表於 2022-9-20 18:53
宜家兩田只係開始裝修,我諗過多排就半全日

識玩嘅話可以用試辦名義去開逆向班次;P

andy92 發表於 2022-9-20 21:25

厹 67A 上下繁早已開緊 10 分鐘一班 :lol

kmb63x 發表於 2022-9-20 21:42

厹 67A 上下繁早已開緊 10 分鐘一班

67a遲下開特車,欣田之後直去轉車站其實又可以嗎
正如58m特可以良景直落屯仁街,960建生特直落紅橋

neoplan720p 發表於 2022-9-20 23:00

厹 67A 上下繁早已開緊 10 分鐘一班

收左幾多架67M先?;P

67A既客,應該都係67M沿線客,多過54區客吧?

KU_7002 發表於 2022-9-20 23:12

toby_tl10 發表於 2022-9-20 20:24
50目前仲係主打置樂、三聖多過兆康同54區

50回程有啲潛質,不過而家仲係得小巴客量(我朋友上星期數 ...

50有進步啊,早排坐回程尾車都係10個左右;P

1320 發表於 2022-9-21 09:44

neoplan720p 發表於 2022-9-20 23:00
收左幾多架67M先?

67A既客,應該都係67M沿線客,多過54區客吧?
67M 之前已經比厹 CUT(收車) 到傻, 67A唔係站站停, 67A 飛走既幾個站既人應該喊緊;P

cx838 發表於 2022-9-21 09:46

巴士的膠 發表於 2022-9-20 20:07
唔係兜沙公、聯和壚就Ok?再唔得嘅,屎水可以入紙經粉南、彩園去,到時睇下運吉點處理。 ...

56A要開得成,相信到上水後要經粉嶺公路、龍山隧道和79X路線先冇乜爭辯點。

1320 發表於 2022-9-21 09:48

KU_7002 發表於 2022-9-20 23:12
50有進步啊,早排坐回程尾車都係10個左右

呢班的確唔太似樣 (呢班多數跟63X尾)

rusf101001 發表於 2022-9-21 10:01

toby_tl10 發表於 2022-9-20 20:24
50目前仲係主打置樂、三聖多過兆康同54區

50回程有啲潛質,不過而家仲係得小巴客量(我朋友上星期數 ...

259B開返回程
260X+59M走線已經搶晒;P

toby_tl10 發表於 2022-9-21 10:16

rusf101001 發表於 2022-9-21 10:01
259B開返回程
260X+59M走線已經搶晒

講緊置樂三聖啊,去屯碼多數人都唔會揀962X啦
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 城巴加強54區巴士服務