DC3938 發表於 2019-1-28 16:36

有感67A服務時間和葵芳總站都同47A一樣!

kay 發表於 2019-1-28 16:43

40A比我感覺係投唔到油荃既PLAN B..

peterkwan 發表於 2019-1-28 16:45

kay 發表於 2019-1-28 16:36
930日頭係灣仔開
N930係CWB開,有D搞笑

擺明係 930X 通宵版啦.

kay 發表於 2019-1-28 16:47

peterkwan 發表於 2019-1-28 16:45
擺明係 930X 通宵版啦.

開頭見葵青區,下意識認為荃灣段跟930不過N車兜埋葵芳大窩口就唔過份

arfung 發表於 2019-1-28 16:50

ccchhhuuunnn 發表於 2019-1-28 16:29
原文改了做經藍地交匯處、屯興路。即係跟足67m?

唉呀, 67A似會繼續跟足67m路線,漫遊屯門東北才上屯門公路...

如果 兆康直出就無須寫經藍地交匯處和屯興路。

AVW28 發表於 2019-1-28 16:50

E42無眼睇,最疏30分一班既時代要來了。
A41開火炭特,唔通想試水溫?
A41拉上黃泥頭,該處終於有全日機場車了。

peterkwan 發表於 2019-1-28 16:51

AVD1 發表於 2019-1-28 16:13
N930 都開得成的話,即係西約個條就真係 N934,又分豬肉?
而家日頭線都搞到咁樣,夜晚又黎打生打死過? ...

咁洗乜招標, 直接比九巴開咪得囉. 如果西約果條要招, 條線一定做唔到最旺既荃灣市中心, 因為已有 N930, 擺明係搵笨

AVW28 發表於 2019-1-28 16:52

eric278 發表於 2019-1-28 16:30
A41因港珠澳大橋通車已經達致飽和
今日起又再次加班

咁沙田區就爭火炭、源和路、新田圍和科學園未有全日機場車。

E21A 發表於 2019-1-28 16:55

kay 發表於 2019-1-28 16:36
930日頭係灣仔開
N930係CWB開,有D搞笑

我覺得本身930/930X大細超,930X可以去埋銅鑼灣,已經對葵涌居民有點唔公平
當然,日頭就話因應競爭同客源搞特快。深宵就應服務埋葵涌一帶啦

HR1377 發表於 2019-1-28 16:55

A20往紅磡站方向到達旺角後改經大角咀、富榮花園、然後經窩打老道、培正道、愛民邨、黃埔花園?
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: 2019-2020年度葵青區巴士路線計劃