lsc04d11 發表於 2021-9-27 18:23

AE367 發表於 2021-9-27 17:56
華都咪即係市中心......

市中心要出杯渡路屯鄉屯興兜一個圈 華都直接出入喎
(恕我懶打字食左啲)

EvilKo 發表於 2021-9-27 19:09

andy92 發表於 2021-9-27 16:57
日間都仲有吉車起載但班次唔穩定

入夜後基本上全部做哂 46X

之前有人投訴
而家市中心坐滿都可能會行返新墟遊街示眾
就算偷雞行屯公都唔會轉46X牌

AE367 發表於 2021-9-27 19:10

lsc04d11 發表於 2021-9-27 18:23
市中心要出杯渡路屯鄉屯興兜一個圈 華都直接出入喎
(恕我懶打字食左啲) ...

始終華都都係市中心一部份來的

HS1588 發表於 2021-9-27 19:58

arfung 發表於 2021-9-27 14:04
少去果邊,想問下$4.3半特快市中心這個賣點,吸引到龍門路的短途客人嗎?
...
呢排下繁經常坐 E33 所見, 多數只係執到 1/3506 既過檔客 , 唔上車估計係西鐵客, 搭單一講就係 E33 算係少數做得好既 E 線, 其次係 E36/S , 其餘既線都係做得勁垃圾, 尢其係條 E32 疏到離譜

AE367 發表於 2021-9-27 20:10

呢排下繁經常坐 E33 所見, 多數只係執到 1/3506 既過檔客 , 唔上車估計係西鐵客, 搭單一講就係 E33 算係 ...

如果俾506截糊,E33連雞都冇得執。

AE367 發表於 2021-9-27 20:12

呢排下繁經常坐 E33 所見, 多數只係執到 1/3506 既過檔客 , 唔上車估計係西鐵客, 搭單一講就係 E33 算係 ...

E32 20分鐘一班都算咁啦
但中午時段要入青衣中真係唔知做乜......

groom1002 發表於 2021-9-27 20:21

AE367 發表於 2021-9-27 20:10
如果俾506截糊,E33連雞都冇得執。

不過E33經龍門走線,連累E33P過2次河走線,點解走線唔可對調?

AE367 發表於 2021-9-27 20:30

groom1002 發表於 2021-9-27 20:21
不過E33經龍門走線,連累E33P過2次河走線,點解走線唔可對調?

咁龍門居就冇咗全日且頻密的E車,班區佬肯定反枱。

joelty 發表於 2021-9-27 21:32

E36A 發表於 2021-9-27 16:41
而家E37中段仲係25

E37 「掛」返直梯車,好少人坐嗎?

lsc04d11 發表於 2021-9-27 21:37

AE367 發表於 2021-9-27 19:10
始終華都都係市中心一部份來的

我冇否認喎
但加屯門市中心總站好兜
華都就直接同屯公平行行過喎

講緊路線 唔係講緊市中心定義喎。。。。

頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 運輸署回應元天A/E線屯門加站問題+A33X、E33和E36A載客率