2076 發表於 2022-8-17 20:32

現實諗,銅鑼灣總站得 1. 避風塘 2. 維園 3. 跑馬地下。避風塘去程可以經馬師道擦邊銅鑼灣,回程永興街入維園。跑馬地下去程可以行波斯富街,回程睇下堅拿道西街市出面得唔得。

KV8948 發表於 2022-8-17 20:42

再唔係擺入遊艇會,拆幾個錶位就得

koneotis 發表於 2022-8-17 20:56

前面有班人一定無去過威非路道同棉花路,呢兩個地方違泊問題根本無可能塞到961堆車入去。棉花路仲有一大堆學神同聖保祿前面盞燈,而家放936兩部車都相當勉強

天后站的話,屎水出聲話要留條生坑,運吉都一定無辦法拒絕,到時就算25搬走都無辦法入到去;P

現實少少咪食個跑馬地下,難得屎水主動讓出來,又叫做有半條117。而灣仔北要塞961的話,最好而家40/40M/1M三條坑全部比曬厹擺960/961/978,而家下繁厹堆車全部頂住係中間...

KG1428 發表於 2022-8-17 21:00

koneotis 發表於 2022-8-17 20:56
前面有班人一定無去過威非路道同棉花路,呢兩個地方違泊問題根本無可能塞到961堆車入去。棉花路仲有一大堆 ...

E11去跑馬地下有無得諗?

ENS529 發表於 2022-8-17 21:06

天后會肯放走機場車?

koneotis 發表於 2022-8-17 21:07

雖然E11擺天后站真係有d浪費,但要縮短就難d,仲會得罪埋東涌班人

屎水要終極玩野,大可以即刻話想948全日,然後自己霸一條坑

ky927 發表於 2022-8-17 21:08

ENS529 發表於 2022-8-17 21:06
天后會肯放走機場車?

其實E11大可以放威菲。依然天后,但又可以攞返條坑出黎

koneotis 發表於 2022-8-17 21:10

ky927 發表於 2022-8-17 21:08
其實E11大可以放威菲。依然天后,但又可以攞返條坑出黎
E11都固定兩架12.8泊,放威非路道都係唔可行

ky927 發表於 2022-8-17 21:11

開得A17,城記唔會擺E11入去。跑馬地A車都養唔熟,唔會放條E車入去咁嘥。入左跑馬地,E11銅鑼灣嘅靚位全部無哂。

ky927 發表於 2022-8-17 21:12

koneotis 發表於 2022-8-17 21:10
E11都固定兩架12.8泊,放威非路道都係唔可行

.....咁E11擺威菲,出年25食5X,拉5X上寶馬山 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 (越ff越遠)
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20
查看完整版本: 961 無家可歸