FBI2 發表於 2016-9-12 22:14

九巴673轉全日消息(22/10起生效)

由2016年10月22日起,九巴673將提升至每日全日服務,並延長總站至中環香港站.

GK3258 發表於 2016-9-12 22:16

終於有番啲有意義巴士消息。。。
另外條88X繼續Sleep with the fishes

hkitalk.media 發表於 2016-9-12 22:21

673線的新電牌

m_rd08 發表於 2016-9-12 22:23

hkitalk.media 發表於 2016-9-12 22:21
673線的新電牌
「中環香港鐵路站621」及「中環香港鐵路站681」表示.....;P

O.T. 其他北區巴士改動會在同日實施?

TankKingEH9697 發表於 2016-9-12 22:27

「中環香港鐵路站681」表示.....

馬鞍山區棍作祟?;P

leungky0528 發表於 2016-9-12 22:37

唔知會唔會有同603免費轉乘優惠?

eric278 發表於 2016-9-12 22:42

「中環香港鐵路站621」及「中環香港鐵路站681」表示.....

O.T. 其他北區巴士改動會在同日實施? ...

不會好似2013年的模式 (所有改動同日實施)

eric278 發表於 2016-9-12 22:45

leungky0528 發表於 2016-9-12 22:37
唔知會唔會有同603免費轉乘優惠?

673在延長後港島區走線與603差不多(除了入內告士打道及停金鐘)
回程更與603港島走線相同

所以整603 BBI沒有什麼意義

ADS@81K 發表於 2016-9-12 22:47

反而想知安筲會唔會喺短期內開辦?673全日
配合埋安筲全日/603轉乘基本上港島北岸7成人口密集地區都比呢3條線覆蓋晒
九九假如咁醒出年識得將條安筲港島段反轉黎行再加密603/安筲/673班次
新城堆線隨時比人追打

paul2357paul 發表於 2016-9-12 23:42

eric278 發表於 2016-9-12 22:45
673在延長後港島區走線與603差不多(除了入內告士打道及停金鐘)
回程更與603港島走線相同

所以整603 BBI沒有什麼意義

唔同意,吸引東隧線落老銅果班客捧紅呢個難得既選擇絕對係好事。
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 九巴673轉全日消息(22/10起生效)