kentbryo 發表於 2022-9-6 14:30

JX9097 發表於 2022-9-6 14:16
睇字面唔覺「逆走」將軍澳經將南入將藍
港島段停灣仔同中環
(即使行中灣繞都可以喺灣北出入)

真, 康城繼續冇快車
明明康城人數係將南兩倍
仲要將南行新隧道唔順路..反而康城直出就係
唔明諗緊乜

KelvinSJ743 發表於 2022-9-6 14:31

rusf101001 發表於 2022-9-6 14:33

S3bl430 發表於 2022-9-6 14:00
之前有人提過961和城巴950會有君子之爭,我覺得有機會會比950

特工之前未話係比九巴961入
如果成真九巴真係踩屎踩上心口

MCMoore 發表於 2022-9-6 14:37

681非繁改沙田醫院掃到利安咪算,再改慢就更加倒客落鐵,
680乾脆大改,睇下白石角肯唔肯收留,682自己都做到咁差,北炮係咪咁全日位先?
剩低少少沙田-馬鞍山流水,一半送畀拉上烏溪沙嘅85X,一半送畀682打和super

KG1428 發表於 2022-9-6 14:41

在尖沙咀已經有好多路車去M+, 西九文化區。仲可以容納110入去?

brianso198 發表於 2022-9-6 14:41

Ravenclaw 發表於 2022-9-6 13:51
咁110系完全恢復舊走線,定只係搞九龍段,還是往九龍站方向佐敦道直隊九龍站一帶,然後港島方向跟移加定點 ...
110港島段行返舊走線,同取消係無分別
不過兩間公司如果想玩攬炒,咪玩囉
大家都知而家問題喺邊,M+我唔太介意佢兜
但唔好同我講用一條110做哂成個港島東生意

當年改快完後南行太古以東客量差過北行,兩間公司當無事發生
而家因為南行行到同舊110幾乎一樣時間搞到跌清咁濟

但我感覺只係屎水想咁做,因為屎水時段跌得遠比老九勁

巴士的膠 發表於 2022-9-6 14:43

將962搬離轉車站,咁依家貪有位坐而用50/55-962系嘅屎粉們咪好失望?

Mercer 發表於 2022-9-6 14:46

巴士的膠 發表於 2022-9-6 14:43
將962搬離轉車站,咁依家貪有位坐而用50/55-962系嘅屎粉們咪好失望?

開950 就大把位坐啦.

Mercer 發表於 2022-9-6 14:48

新692P 睇個衰樣係坑口 -> 尚德 -> IVE -> 播道 -> 康城再上路

Choi 發表於 2022-9-6 14:52

ky927 發表於 2022-9-6 14:02
25食5X,價高,有水位,等2023,分分鐘25拉入堅城仲要加價 😂😂😂

110都無謂塞紅隧,諗下同914重組,用海 ...

25去堅城到10/18當災:L
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 膠液廣場吹水料更新