jocosben 發表於 2022-11-15 21:08

康城人有福了,又多兩條全日線

kc_loo 發表於 2022-11-15 21:09

JX9097 發表於 2022-11-15 20:57
將北表示又要還原基本步
喺油麻地行番去旺角/ 佐敦先有車返
(唔該唔好提93K)

真係可能搭左10次唔夠, 就無得再搭...
命運...
所以唔好成日話坑口人保鐵

KW2523 發表於 2022-11-15 21:22

康城本身就冇咁多客
790同795邊有咁快可以兩條一齊全日
另外, 797實用性進一步下降

214P_world 發表於 2022-11-15 22:37

kay 發表於 2022-11-15 16:32
康城預期又多兩條全日線要感恩了
個人覺得 290E 都可以翹埋雙手等全日啦,將沙798都有特快,將荃都應該有得做,只係兜完百勝角再落將藍走線唔太好

leungky0528 發表於 2022-11-15 22:38

KW2523 發表於 2022-11-15 21:22
康城本身就冇咁多客
790同795邊有咁快可以兩條一齊全日
另外, 797實用性進一步下降

陣間又重演797M悲劇
旗明明一早插左,但真客源出現一兩年前無啦啦自己推倒

214P_world 發表於 2022-11-15 22:38

將軍澳特快 發表於 2022-11-15 16:40
咁好玩?期待290E同298X點行👍🏻

九巴3線定期會怪怪的,290E百勝角兜落將藍,298X市區重疊/將段慢,96將藍上觀繞多十字口

214P_world 發表於 2022-11-15 22:40

VK4642 發表於 2022-11-15 16:28
唔係新巴做? (更新:樓主已加上新巴兩字)

呢兩條線咁有信心開全日?

毋需信心,797客量低迷 依然每天全日 (而家直頭變咗惡性循環)

214P_world 發表於 2022-11-15 22:41

GK3258 發表於 2022-11-15 17:27
790成功封殺98D,咁都出現到真神奇。

真的有幾分出奇,以往796P做慢 98D做快,但變身後新巴做晒兩個角色,仲要平過98D...

214P_world 發表於 2022-11-15 22:42

tt777 發表於 2022-11-15 17:28
行中九龍幹線可能再開新線,順便再加價

796P上790估唔到加完仲平過98P/98D,如果行中九龍幹線收幾錢好呢😂 出口應該類似280X咁行

214P_world 發表於 2022-11-15 22:43

LN9267 發表於 2022-11-15 18:09
https://www.facebook.com/groups/1355437118120891/posts/1831303277200937/

西貢區議員透露新巴計劃795X ...

唔明將藍上觀繞有咩好睇,中九龍幹線通車先會有睇頭吧
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17
查看完整版本: 新巴城巴即將開辦經將藍隧道的「康城快線」790及795