paul2357paul 發表於 2021-6-4 03:44

053h4 發表於 2021-6-3 18:02
其實重組, 唔做係無問題, 改行屯赤係為分流
但分流結果, 根本無快到, E線收費一樣, 重要人支持就比夠難睇LO ...

唔夠快既咪全程保鐵來往東涌囉!
唔好嫌係天價就得。

HE7921 發表於 2021-6-4 09:28

E36A應該改經屏山至藍地一段既青山公路

AtrHenu 發表於 2021-6-4 09:38

呢段太少去東涌而且有A34,A37服務頂住,點可叫長勝停俾你.(係都叫68A係虹橋轉A36再入屯赤轉返本線)

kmb63x 發表於 2021-6-4 10:05

AtrHenu 發表於 2021-6-4 09:38
呢段太少去東涌而且有A34,A37服務頂住,點可叫長勝停俾你.(係都叫68A係虹橋轉A36再入屯赤轉返本線)
...

呢段有幾多人會去東涌你又知;PA34總站搭到去屯赤非繁已經坐咗45分鐘+

屏山/塘坊村搭輕鐵/巴士去元朗公園/水邊圍轉E37快啲
洪水橋藍地去東涌市中心, 又真係諗唔到快GE方法, 搭輕鐵去市中心轉E33/E33P?

THomas20010808 發表於 2021-6-4 10:31

053h4 發表於 2021-6-3 18:02
其實重組, 唔做係無問題, 改行屯赤係為分流
但分流結果, 根本無快到, E線收費一樣, 重要人支持就比夠難睇LO ...

冇慢咗咪算係咁 當搭鐵半價都仲貴過巴士 啲客唔會特登兜大個圈去坐地鐵(已經唔計要轉車同埋駁腳) 只會比巴士公司食住上

E21A 發表於 2021-6-4 11:36

碌晒成段青山公路就肯定只會有極少乘客係元朗天水圍上車啦

10897106606 發表於 2021-6-4 17:19

有網站出咗分段收費資料,唔知啱唔啱

10897106606 發表於 2021-6-4 17:20

有網站出咗分段收費資料,唔知啱唔啱 http://www.681busterminal.com/e36a.html

nokia 發表於 2021-6-4 18:00

回程咪又係冇分段收費俾東涌返屯門人

arfung 發表於 2021-6-4 20:26

nokia 發表於 2021-6-4 18:00
回程咪又係冇分段收費俾東涌返屯門人

又咁講,以公司作風,E36A若屯門往東涌有$12分段已經當贏。另一方向都預左不會有,正如68A青衣往屯門獨市無選擇都焗比元朗價。

始終獨市又條條線都兜到收到最盡。

頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23
查看完整版本: 龍運元朗線改路消息